bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс для архітекторів та дизайнерів Street Geberit 2.0
28.02.2017

Компанія Geberit разом з освітньою платформою СANactions запрошують молодих архітекторів та дизайнерів долучитися до розробки концепції екологічного громадського вуличного туалету для міста Миколаєва. Дедлайн - 10 травня 2017 р.

Міжнародне журі обиратиме найкращі проекти, а переможці отримають грошову винагороду. Конкурс Street Geberit 2.0 проводиться за підтримки Агенції розвитку Миколаєва та Виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Для участі в конкурсі кандидати повинні представити дизайн вуличного туалету загального користування, що повинен гармонійно адаптуватися до міського середовища парку Перемоги у Миколаєві. Участь у конкурсі Street Geberit 2.0 можуть взяти усі громадяни України віком до 35 років. Проекти можна надсилати з 27 лютого до 10 травня 2017 року. З 10 до 26 травня на сайті конкурсу відбуватиметься онлайн голосування для визначення проекту, що отримає приз глядацьких симпатій. Переможці будуть оголошенні 2 червня 2017 року на 10-ому Міжнародному архітектурному фестивалі CANactions у Мистецькому Арсеналі в Києві.

Призовий фонд конкурсу Street Geberit 2.0:

* Перше місце - 30 000 грн

* Друге місце - 20 000 грн

* Третє місце - 10 000 грн

* Приз глядацьких симпатій - 5 000 грн

Вичерпна інформація та умови конкурсу на сайті: http://konkurs-geberit.com.ua/

Контакти

  • GEBERIT
  • http://konkurs-geberit.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.