bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма DOBRE: Конкурс для організацій щодо узагальнення економічної інформації в областях
22.02.2017

Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), оголошує конкурс для висококваліфікованих організацій підтримки органів місцевого самоврядування (ОПМС) для для пошуку та узагальнення ключової економічної інформації щодо Харківської, Дніпропетровської, Херсонської, Кіровоградської, Миколаївської, Івано-Франківської та Тернопільської областей.  Крім того, ОПМС буде доручено збір репрезентативних даних про погляди ключових зацікавлених сторін (та їхніх контактних осіб), які представляють органи державної влади, ділові кола, заклади освіти, громадянське суспільство та програми міжнародної допомоги. Нові об’єднані територіальні громади, яким програма DOBRE надає підтримку, використовуватимуть цю важливу інформацію про стратегії, ресурси та напрямки діяльності областей для врахування регіональних умов у своїх стратегіях розвитку територіальних громад.  З огляду на це, програма DOBRE використовуватиме цю інформацію під час визначення напрямків надання допомоги за програмою на підтримку зусиль територіальних громад. Детальніша інформація – у запрошенні (документи в додатку). Кінцевий термін подання заявок – 10 березня 2017 р.

Контакти

Коментарі

Роман Сваволя   2597 днів тому   #  

ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ № RFP 0015
ДОДАТОК 3
Питання та відповіді
1. Чи визначений вже перелік і контактні дані об'єднаних територіальних громад (ОТГ), яким програма DOBRE надає підтримку, якщо «ТАК», то яким чином можна одержати ці дані?
Перелік ОТГ-партнерів DOBRE визначений і Заявник, звичайно, отримає ці дані в рамках укладеного договору про надання послуг. Щодо контактних даних: DOBRE має дуже обмежену інформацію і надасть її Заявнику. В той же час ми очікуємо, що Заявник буде працювати самостійно, щоб визначити і наладити ефективний контакт з всіма необхідними сторонами з метою виконання всіх завдань Запрошення.
2. Які терміни (початок / закінчення) виконання роботи (етапів)?
Строки на виконання робіт не встановлені. Ми очікуємо, що всі завдання в рамках запиту можуть бути виконані за (або раніше) 52 календарних дні від дня укладання контракту.
3. Чи можна в рамках виконання проекту централізовано (чи то безпосередньо від громад, чи то від програми DOBRE) отримати інформацію щодо показників соціально-економічного розвитку об'єднаних територіальних громад?
DOBRE має дуже обмежену інформацію і надасть її Заявнику. В той же час ми очікуємо, що Заявник (Заявники) будуть самостійно працювати зі всіма зацікавленими сторонами для виконання завдань, що зазначені в Запрошенні.
4. Чи є попередня домовленість із органами державного управління (обласними та районними державними адміністраціями), діловими колами, навчальними закладами, представниками громадянського суспільства та програмами міжнародної допомоги про співпрацю у сфері виконання системи проектів програми DOBRE (наприклад, про надання затверджених програм розвитку), чи виконавцям потрібно самостійно визначати їх і домовлятися щодо співпраці?
Програма DOBRE працює в Україні узгоджено з і на запрошення Уряду України, бенефіціаром результатів Програми є Міністерство регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України. Очікується, що Заявник (Заявники) будуть самостійно, але у співпраці з ключовими зацікавленими сторонами на рівні областей, працювати над виконанням завдань, що зазначені у Запрошенні.
5. Чи мають кошториси, які наразі ми розробляємо для обох проектів включати транспортні витрати, пов’язані із роботою у територіальних громадах.
Вартість послуг Заявника (заявників) може включати зазначені витрати, якщо заявник (заявники) вважає за необхідне здійснювати відрядження для якісного виконання замовлення. Розподілу по витратам, що покриваються чи не покривають, наразі не існує. З Виконавцем (Виконавцями) буде підписано контракт (контракти) на виконання робіт з чітко фіксованою сумою.
6. За який бажаний ретроспективний період необхідно сформувати інформаційну базу під час аудиту економічних ресурсів області (або це - на розсуд виконавця)?
Строки на виконання робіт не встановлені. Ми очікуємо, що всі завдання в рамках Запрошення (див. Запрошення, розділ «III. Обсяг та результати робіт») можуть бути виконані за (або раніше) 52 календарних дні від дня укладання контракту.

7. У формі заявки на виконання Аудиту економічних ресурсів областей зазначена розробка статистичних економічних карт 7 областей. Чи можна подати заявку на проведення Аудиту економічних ресурсів однієї області, оскільки партнерські відносини є з однією.
Так, ви можете. Запрошення до участі не забороняє подавати заявку на проведення робіт по одній області.
8. У відвантаженій формі бюджету рекомендовано дотримуватись статей видатків і зазначені статті "Семінар/тренінг", хоча за заявкою передбачено збір та узагальнення інформації. Можливо це помилка?

Бюджет подано лише в якості прикладу, і він не є орієнтиром для очікуваних заходів. Заявник повинен запропонувати такий бюджет, який дасть заявнику змогу якісно і вчасно виконати всі поставлені завдання, що зазначені у Запрошенні.

9. Окресліть, будь ласка, скільки часу відводиться на виконання Завдань за проектом "Аудит економічних ресурсів областей: розробка статистичних економічних карт 7 областей" (відповідно до RFP 0015).
Строки на виконання робіт не встановлені. Ми очікуємо, що всі завдання в рамках запиту можуть бути виконані за (або раніше) 52 календарних дні від дня укладання контракту.
10. Плановий час виконання проекту?
Строки на виконання робіт не встановлені. Ми очікуємо, що всі завдання в рамках запиту можуть бути виконані за (або раніше) 52 календарних дні від дня укладання контракту.
11. Орієнтовний бюджет проекту?
Заявник повинен запропонувати такий бюджет, який, на його думку, дасть йому змогу якісно і вчасно виконати всі поставлені завдання, що зазначені у Запрошенні.
12. Які витрати покриваються проектом, а які не покриваються?
Не допускаються вимоги щодо витрат на придбання техніки і обладнання, а також накладні і непрямі витрати. Заявники повинні враховувати лише ті витрати, які безпосередньо стосуються виконання всіх завдань цього замовлення. З Виконавцем (Виконавцями) буде підписано контракт (контракти) на виконання робіт з чітко фіксованою сумою та терміном виконання.
13. У прикладі кошторису є тренінги/семінари - це просто приклад чи це семінари, що будуть організовані для апліканта/ аплікантом для ОМС та інших осіб чи це можливість передбачити візити по семи областям з метою проведення досліджень?
Бюджет подано лише в якості прикладу, і він не є орієнтиром для очікуваних заходів.
14. Які строки виконання проекту?
Строки на виконання робіт не встановлені. Ми очікуємо, що всі завдання в рамках запиту можуть бути виконані за (або раніше) 52 календарних дні від дня укладання контракту.

15. Які саме послуги маються на увазі під "Послуги компанії 1,2,3"? Чи потрібно додавати калькуляцію чи опис/розрахунок до "Послуги компанії"?
Так, просимо надати опис, розрахунок Послуги, що ви зазначаєте.
16. Чи встановлені граничні розміри на виплату на відрядження, оренду та інші види витрат?
Зазначені розміри не встановлені, оскільки з Виконавцем (Виконавцями) буде підписано контракт на виконання робіт з чітко зафіксованою сумою.
17. Яка максимальна сума бюджету за цим проектом?
Заявник повинен запропонувати такий бюджет, який, на його думку, дасть йому змогу якісно і вчасно виконати всі поставлені завдання зазначені у Запрошенні.
18. Як програма трактує поняття економічні ресурси та економічні активи регіонального розвитку?
У даному оголошенні економічні ресурси та економічні активи ми розглядаємо як синоніми. Мова йде про всі основні активи, які мають відношення до регіонального розвитку (розвитку області): існуючі активи або ті, що потенційно можуть бути використані в процесі здійснення господарської діяльності такої як виробництво та обмін. Економічні ресурси можуть допомогти створити «приплив» грошових коштів або зменшити відтік грошових коштів з регіону, безпосередньо або опосередковано, самостійно або спільно з іншими економічними ресурсами.
19. Які показники повинні бути включені в інвентаризаційну відомість?
Інвентаризаційна відомість це є каталог/список всіх основних активів, які мають відношення до регіонального розвитку, разом із базовою інформацією про кожний актив. Пропоновану структуру подано в додатку 1 до Запрошення. Ми не маємо вимог щодо конкретних показників.
20. В якому розрізі повинні бути представлені показники, що формують зміст інвентаризаційної відомості: по підприємствах, по групах підприємств (напр. за розміром) по галузях, інше.
Пропоновану структуру подано в додатку 1 до Запрошення.
21. Пропозиція повинна містити розробку статистичних економічних карт 7-ми областей?
Пункт 1 Заявки вимагає від апліканта описати бачення вашою організацією того, яким чином слід розробляти та реалізовувати зазначені нижче заходи та дослідження. Крім того, аплікант має надати відповіді на всі запитання заявки.
22. Чи ми можемо подавати заявку лише на частину областей?
Так, заявник може подати заявку на будь-яку кількість (від 1 до 7) областей в залежності, які можливості заявник має для якісного виконання зазначених завдань.
23. В оголошенні про конкурс чітко зазначені завдання, які потрібно виконати? Тобто в своїй пропозиції ми повинні представити лише методологію до виконання кожного із цих завдань?
Так, все вірно.
24. Чи ми можемо додавати інші завдання?
Наразі, ми не маємо такої вимоги до заявника додавати інші завдання. Але, якщо заявник вважає, що у запрошенні відсутня ключова ціль або завдання, можете додати її (його) і запропонувати шлях як його вирішити. В такому разі потрібно чітко зазначити вартість робіт щодо виконання цілі (завдання), які ви пропонуєте додатково.
25. Чи можемо ми в бюджеті проекту закладати витрати на поїздки у цільові області?
Так, якщо заявник вважає за необхідне здійснювати відрядження на якісного виконання замовлення. Розподілу по витратам, що покриваються чи не покривають, наразі не існує. З Виконавцем (Виконавцями) буде підписано контракт (контракти) на виконання робіт з чітко фіксованою сумою.
26. Яким чином оформити консорціум? Це має бути підписано договір? І в описі організації почергово давати опис кожної з організації?
Подавати пропозиції за цим оголошенням можуть, серед інших вказаних в оголошенні, неурядові організації, об’єднання, аналітичні центри або консорціуми. Підтвердити консорціум ви можете офіційними листами-підтвердженнями (Commitment Letters) від кожної організації, яка входить у консорціум, про згоду і спроможність працювати спільно над виконанням зазначеного завдання і вказати період співпраці, і ПІП фахівців, які будуть залучені до виконання завдань.
У заявці ви можете почергово описати кожну організацію, що входить до консорціуму із відповідями на всі запитання заявки. З викладеного вами у заявці має бути чітко зрозуміло досвід кожної організації з консорціуму, якщо такий буде.
27. Який термін реалізації даних компонентів?
Строки на виконання робіт не встановлені. Ми очікуємо, що всі завдання в рамках запиту можуть бути виконані за (або раніше) 52 календарних дні від дня укладання контракту.
28. Чи один консорціум може подаватися на декілька компонентів?
Ми очікуємо, що мінімальний обсяг робіт для однієї організації-Виконавця це виконати всі чотири завдання (дивіться Розділ ІІІ Запрошення) по одній з семи областей України.
29. Сума 12700 це максимальна для кожного з компонентів?
Заявник повинен запропонувати такий бюджет, який, на його думку, дасть йому змогу якісно і вчасно виконати всі поставлені завдання, що зазначені у Запрошенні.
30. Мова заявки українська ТА англійська? Чи українська АБО англійська?
Мовою Заявки RFP 0015 до подання пропозицій є українська.
31. Мова CV?
Біографічні довідки (CV) або резюме штатних працівників та осіб, що залучатимуться на договірній основі просимо надавати українською мовою. Ми не вимагаємо, але якщо ви бажаєте, то можете додатково надати CV англійською мовою.
----------------------------------------------------
Завершення Додатку №3 (RFP 0015).

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.