bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма DOBRE: Конкурс для організацій щодо розбудови спроможності органів місцевого самоврядування
21.02.2017

Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), оголошує конкурс для висококваліфікованих організацій підтримки органів місцевого самоврядування для надання допомоги в проведенні навчання та надання консультаційних послуг з «Розбудови спроможності місцевих рад та інших органів місцевого самоврядування» Харківської, Дніпропетровської, Херсонської, Кіровоградської, Миколаївської, Івано-Франківської та Тернопільської областей. Детальніша інформація – у запрошенні (документи в додатку). Кінцевий термін подання заявок – 10 березня 2017 р.

Контакти

Коментарі

Роман Сваволя   2599 днів тому   #  

ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ № RFP 0010
ДОДАТОК 1
Питання та відповіді

1. Чи може компанія подати пропозицію на реалізацію лише одного завдання з тендеру "Розбудова спроможності місцевих рад та інших органів місцевого самоврядування", а саме третього завдання: "Практичні семінари із бюджетування та інших питань, які відносяться до повноважень депутатів місцевих рад"?
Ваша організація (компанія) можете подати свою пропозицію щодо будь-якого із завдань окремо, або тільки декількох завдань, або всіх завдань за вашим бажанням. Крім того, ви можете подати свою пропозицію по одній або декількох, або всіх областях.
2. Якою мовою необхідно подавати заявки?
Для RFP 0010, Ваші заявки повинні бути подані двома мовами – українською та англійською.
--------------------------
Завершення Додатку № 1 для RFP 0010.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.