bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма DOBRE: Конкурс на висококваліфікованого постачальника послуг для антикорупційної програми
21.02.2017

Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), оголошує конкурс на висококваліфікованого постачальника послуг для антикорупційної програми, яка включає навчання та наставництво для мешканців громад з метою запровадження у громадах ефективних систем і практик запобігання корупції та громадського нагляду. Програма націлена на 25 партнерських громад із семи областей України: Харківської, Дніпропетровської, Херсонської, Кіровоградської, Миколаївської, Івано-Франківської та Тернопільської. Запрошуємо подати пропозиції кваліфіковані неурядові організації (НУО), приватних підприємців, аналітичні центри і компанії, які мають знання, тренерську команду та практичний досвід здійснення діяльності у сфері боротьби з корупцією. Детальніша інформація – у запрошенні (документи в додатку). Кінцевий термін подання заявок – 14 березня 2017 р.

Контакти

Коментарі

Роман Сваволя   2598 днів тому   #  

ЗАПРОШЕННЯ ДО ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ № RFP 0013
ДОДАТОК 1
Питання та відповіді

1. Скажіть будь ласка, подавати заявку на участь необхідно у самовільній формі(окрім бюджету)?
Так, ви можете подавати пропозиції у довільній формі. Також можете додаткові матеріали (н.п.: резюме тренерів) в довільному форматі. Проте просимо використовувати запропонований зразок бюджету для подання вашої пропозиції.
2. Чи є окрім бюджету приклади або форми заповнення документації?
Ні, немає: заявку можна подавати у довільній формі.
3. Заплановані заходи одна організація повинна провести по всіх 25 громадах-партнерах програми DOBRE? Чи можливий вибір інших громад?
Усі 25 громад повинні бути охоплені програмою. Місця проведення навчань організація-заявник може зпропонувати, спираючись на власний досвід та обгрунтовуючи вибір. Вибір інших громад для участі у програмі не передбачений –DOBRE шукає виконавця роботи саме у громадах-учасницях програми.
4. Що мається на увазі під пунктом "організувати навчання викладачів (тренінг для тренерів)"? Це підготовка наших спеціалістів чи представників громади, які зможуть потім проводити тренінги?
Так, мова йде про підготовку ваших спеціалістів, щоб усі проводили тренінги однакового змісту і якості.
5. Українською та англійською, тільки англійською чи тільки українською?
Для подачі заявок по RFP 0013 достатньо українською мовою.
-----------------
Завершення Додатку №1 до RFP 0013.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.