bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний конкурс відео з енергозбереження для школярів
22.02.2017

Міжнародний проект SPARE оголошує конкурс відеокліпів з енергозбереження. До участі у конкурсі запрошуються школярі віком до 17 років. Дедлайн - 1 квітня 2017 р.

SPARE, шкільний проект з раціонального використання ресурсів та енергії, запрошує молодь віком до 17 років взяти участь у конкурсі відеокліпів #Domorewithless2017!

Основна мета проекту SPARE – скорочення викидів парникових газів та пом’якшення небезпечних наслідків зміни клімату. Швидше і дешевше всього цього можна досягти шляхом більш ефективного використання енергії. Один зекономлений кіловат енергії набагато цінніший за вироблений. Можливості більш ефективного використання енергії в нашому повсякденному житті безмежні, а зміна звичок не означає зниження комфорту і якості життя!

Отже, якщо Ти згоден з тим, що нам всім слід бути більш енергозберігаючими і уникати зайвої витрати енергії і ресурсів та якщо тобі не більше 17 років, то ми запрошуємо тебе взяти участь в цьому конкурсі!

Ми пропонуємо використати якомога більше ресурсу, який точно у тебе в достатку – творчі здібності!

Умови конкурсу:

1. Використовуй свою уяву та творчість – малюй, роби презентації, будуй, печи, грай, співай, виступай з промовами – роби все, що висловлює  ідею енергозбереження та протидії зміни клімату, знімай це на відео та збирай лайки на YouTube. Використовуй гумор або будь серйозним. Тобі не потрібно ніякого спеціального обладнання, досить і камери на телефоні.

Відео має бути не довше 3 хвилин, і воно повинно відповідати на одне або кілька наступних питань:

– Як нам жити краще і веселіше, але при цьому використовувати менше енергії і ресурсів?
– Як ми можемо допомогти нашим друзям, колегам, батькам, сусідам, політикам зрозуміти, що можна «робити більше, але використовувати при цьому менше енергії»?
– Що саме зробив ти для того, щоб зробити більше, використовуючи менше енергії?

2. Завантажуй своє відео на YouTube:

Назва відео має бути в такому форматі:

НАЗВА ВІДЕО #DOMOREWITHLESS2017 # НАЗВА КРАЇНИ – латинськими літерами.

Наприклад, BE ENERGY EFFICIENT #DOMOREWITHLESS2017 #UKRAINE.

В описі до відео вкажи інформацію про себе: І) назва відео, ІІ) ім’я (імена) та прізвище (прізвища) творців, ІІІ) номер і адресу вашої школи (місто / село, країна), ІV) відео створено спеціально для конкурсу SPARE.

Став кілька хештегів – вони допоможуть тобі зробити  відео більш популярним!
Надішли інформацію про себе та посилання на відео на адресу [email protected] та [email protected]

В тексті листа вкажи: І) назву відео, ІІ) ім’я (імена) та прізвище (прізвища) творців, ІІІ) вік, ІV) адреса школи (місто / село) , V) країну проживання.

ВАЖЛИВО: в разі відсутності цієї інформації  відео НЕ БУДЕ прийнято для участі в конкурсі!

3. Поширюй своє відео, ділись ним в соціальних мережах та збирай лайки на YouTube !

4. Останній термін завантаження відео – 1 квітня 2017 р.

 Пам’ятай, що чим пізніше ти  завантажиш відео, тим менше  шансів отримати велику кількість переглядів  та «лайків» (звертаємо  увагу, що лайки треба збирати на YouTube!

Всі відео беруть участь в міжнародному етапі конкурсу. Конкурс проводиться, як серед творців відео зі SPARE-країн, так і з будь-яких інших. 20 відео, які набрали найбільше переглядів і лайків на YouTube, будуть оцінюватися журі міжнародного фіналу. Останній термін для підрахунку переглядів і лайків – 1 квітня 2017р. 

Міжнародне журі буде оцінювати відео за наступними критеріями:

  1. Чи правильна інформація показана в відео, чи відповідає вона темі конкурсу.

  2. Оригінальність.

Переможець\ця  міжнародного етапу конкурсу буде оголошений\на до 1 травня 2017р.  

Найкраще відео отримає нагороду в 300 євро. Відео, що зайняли друге і третє місце, отримають, відповідно, 200 і 100 євро. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.