bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку презентуватимуть новий проект, спрямований на розвиток ОТГ
14.02.2017

15 лютого 2017 р. о 12.00 у приміщенні коворкінг-центру «Репортер» (пр. Волі, 27, ІV поверх) відбудеться презентація проекту «Розвиток громадської активності у об’єднаних територіальних громадах Волині».

Волинська область – одна з тих, у якій активними темпами впроваджується адміністративно-територіальна реформа. Проте «нові» громади розвиватимуться лише тоді, коли звичні форми управління замінять на демократичні, де людина, її розвиток та залученість до вирішення проблем та задоволення потреб громади стануть на одне із основних місць у діяльності.

Проте згідно результатів низки досліджень однією з найбільших потреб на місцях залишається нестача необхідної інформації та практичних навичок, завдяки яким можна значно поліпшити як економічні та соціальні умови проживання мешканців у громаді, так і активізувати громадське включення в процеси управління.

Про завдання, які стоять перед командою, думки лідерів територіальних громад та результати, яких планується досягнути розкажуть ініціатори проекту.

Запрошуємо активістів та представників засобів масової інформації до участі у презентації проекту.

Реалізація проекту стала можливою в результаті перемоги в Другому конкурсі малих грантів для підтримки впровадження демократичних змін на місцевому рівні в Рівненській і Волинській областях у рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу та співадмініструється РОГО «Комітет виборців України».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.