bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на організацію і проведення публічних заходів у рамках інформаційно-просвітницьких кампаній
13.02.2017

Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), оголошує конкурс на постачання послуг з організації та проведення конференцій, прес-конференцій та круглих столів.  Дедлайн - 20 лютого 2017 р.

Проект «Підтримка аграрного і сільського розвитку» – це проект USAID, що реалізується компанією Кімонікс. Метою проекту «Агросільрозвиток» є сприяння всеохоплюючому і стійкому економічному зростанню шляхом розвитку сільського господарства і створення більш привабливих умов проживання в сільській місцевості України. Проект реалізує  низку інформаційних і просвітницьких кампаній з метою підвищення обізнаності населення України з різноманітних питань, які стосуються підвищення ефективності сільського господарства, розвитку фермерства, земельних питань та сільського розвитку.

Проект «Підтримка аграрного і сільського розвитку» – це проект USAID, що реалізується  Кімонікс в Україні. Метою проекту «Агросільрозвиток» є сприяння всеохоплюючому і стійкому економічному зростанню шляхом розвитку сільського господарства і створення більш привабливих умов проживання в сільській місцевості України. Проект працюватиме на національному та регіональному рівні, та приділятиме особливу увагу розвитку сільського господарства у південних та східних регіонах країни.

Докладна інформація про технічне завдання і інші умови конкурсу, а також зразок договору субпідряду – у доданих файлах.

Зацікавлені компанії чи організації просимо подавати пропозиції щодо очікуваного субконтракту, надіславши електронного листа із зазначенням свого наміру Ігорю Лазаренку, менеджеру з питань контрактів та грантів, на адресу:   [email protected] до 18:00 20 лютого 2017 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.