bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на виконання дослідження та аналізу аграрного ринку
27.01.2017

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» шукає організацію-виконавця дослідження та аналізу місцевого аграрного ринку Луганської, Донецької, Запорізької областей. Дедлайн - 10 лютого 2017 р.

Компанія «Кімонікс» у рамках реалізації проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), оголошує конкурс на виконання дослідження та аналізу місцевого аграрного ринку Луганської, Донецької, Запорізької областей.

Метою проекту «Агросільрозвиток» є сприяння всеохоплюючому і стійкому економічному зростанню шляхом розвитку сільського господарства і створення привабливіших умов проживання в сільській місцевості України. Проект працюватиме на національному та регіональному рівні, та приділятиме особливу увагу розвитку сільського господарства у південних та східних регіонах країни.

Компанія «Кімонікс» прагне доручити виконання робіт за cубконтрактом для досягнення таких специфічних цілей:

  • оцінка сучасного стану розвитку місцевого аграрного ринку, спроможності місцевих малих і середніх підприємств (МСП) та кооперативів щодо його наповнення, перешкод та можливих шляхів їх подолання;
  • розробка пропозицій з підвищення спроможності (потенціалу) МСП та кооперативів щодо розвитку ланцюгів доданої вартості, насичення та розвитку місцевих ринків аграрної продукції Луганської, Донецької областей та прифронтових районів Запорізької області.

Компанії чи організації мають виявити свою зацікавленість у поданні пропозиції щодо очікуваного субконтракту, надіславши електронного листа із зазначенням свого наміру Ігорю Лазаренку, менеджеру з питань контрактів та грантів, на адресу:  [email protected] до 18:00 10 лютого 201р.

13 лютого 2017 року Кімонікс проведе конференцію для зацікавлених учасниікв конкурсу, де надасть їм можливість дізнатися більше про проект «Агросільрозвиток», одержати відповіді на питання з приводу цього конкурсу та дізнатися більше про процес подання заявки і укладання субконтракту. Конференція відбудеться в офісі проекту «Агросільрозвиток» за адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, буд. 35, Бізнес-центр “Європа Плаза”, корпус 2, 6-й поверх. Початок конференції об 11.00. 

Щоб взяти участь у конференції, учасникам конкурсу необхідно заздалегідь зареєструватися, надіславши вашу заявку на реєстрацію і будь-які попередні питання Ігорю Лазаренку на адресу електронної пошти [email protected] до 15:00 10 лютого 2017 року.

Пропозиції на участь у конкурсі повинні надійти у проект USAID «Агросільрозвиток» до 18:00 24 лютого 2017 р.

Докладніша інформація – у доданих файлах.

Інші новини проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») - на нашійсторінці у Facebook: https://www.facebook.com/usaid.ards/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.