bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на отримання субконтракту з розробки економічних стратегій та проектів
24.01.2017

Кімонікс Інтернешнл Інк. у рамках реалізації проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), шукає надавача послуг з розробки економічних стратегій та проектів місцевого розвитку. Дедлайн - 15 лютого 2017 р.

Компанія-виконавець, зокрема, повинна:

  1. За участі представників влади, громадськості та бізнесу розробити життєздатні стратегії місцевого економічного розвитку, тематика яких відповідає цілям проекту, для 12 відібраних проектом USAID «Агросільрозвиток» об’єднаних територіальних громад в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях;
  2. Розробити 12 проектів місцевого розвитку, спрямованих на поліпшення ринкової інфраструктури, з метою реалізації завдань у межах підготовлених економічних стратегій.

Загальною метою такої діяльності має стати підвищення доходів сільського населення та покращення якості життя в об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) шляхом створення підґрунтя для покращення інфраструктури, нарощування доданої вартості сільськогосподарської продукції та створення робочих місць.

Конкретними цілями роботи є:

  • сприяння у підготовці економічних стратегій та місцевих інфраструктурних проектів об’єднаних територіальних громад;
  • посилення державно-приватного партнерства в плануванні та розвитку сільських громад.

Очікується, що субпідрядник виконуватиме завдання протягом 7 календарних місяців.

Компанії чи організації, які зацікавлені взяти участь у конкурсі, повинні повідомити про свій інтерес, надіславши електронного листа із зазначенням свого наміру та всіма запитаннями щодо цього конкурсу Ігорю Лазаренку, менеджеру з питань закупівель та грантів проекту USAID «Агросільрозвиток», на адресу: [email protected] до 18:00, 3 лютого, 2017р.

6 лютого 2017 року Кімонікс проведе конференцію для зацікавлених учасниікв конкурсу, де надасть їм можливість дізнатися більше про проект «Агросільрозвиток», одержати відповіді на питання з приводу цього конкурсу та дізнатися більше про процес подання заявки і укладання субконтракту. Конференція відбудеться в офісі проекту «Агросільрозвиток» за адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, буд. 35, Бізнес-центр “Європа Плаза”, корпус 2, 6-й поверх. Початок конференції об 11.00. 

Щоб взяти участь у конференції, учасникам конкурсу необхідно заздалегідь зареєструватися, надіславши вашу заявку на реєстрацію і будь-які попередні питання Ігорю Лазаренку на адресу електронної пошти [email protected] до 18:00 3 лютого 2017 року.

Пропозиції на участь у конкурсі повинні надійти у проект USAID «Агросільрозвиток» до 18:00 15 лютого 2017 р.

Докладніша інформація про умови конкурсу - у доданих файлах. 

Інші новини проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») - на нашійсторінці у Facebook: https://www.facebook.com/usaid.ards/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.