bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для документалістів WARSCAPE
20.01.2017

Міжнародний конкурс для проектів документальних фільмів про наслідки збройних конфліктів для цивільного населення. Дедлайн - 1 лютого 2017 р.

Делегація Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні й Docudays UA запрошують режисерів та режисерок із країн Євразії* надсилати проекти документальних фільмів, в фокусі яких людські страждання, пов’язані з життям як в умовах війни, так і під впливом її довготривалих наслідків.

Ми заохочуємо до участі у конкурсі проекти, що розповідають про конкретні довготривалі наслідки збройних конфліктів на цивільне населення, як от:
безвісти зниклі громадяни та люди, які втратили зв’язок зі своїми родинами;
сексуальне насилля;
розлади психічного здоров’я;
вимушене переселення, (не)можливість повернення додому;
руйнування інфраструктури (дороги, системи водопостачання, лінії електропередач) або майна громадян (будинки та ін.), а також забруднення довкілля (води, ґрунту, повітря та ін.);
міни та снаряди, що не розірвалися; доступ до освіти;
доступ до медичної допомоги, безпека медичної допомоги та інфраструктури;
погіршення матеріального становища.

Хто може подавати заявки
Режисери- та режисерки-початківці або режисерсько-продюсерські команди з проектами документальних фільмів на будь-якій стадії роботи (готові фільми не розглядатимуться).

Фіналіст(к)и візьмуть участь у дводенному тренінгу, після якого пройдуть пітчинг перед групою експертів та експерток. Журі нагородить проект-переможець пітчингу призом у 5000 доларів США.

Як подати заявку та більше деталей за посиланням: http://docudays.org.ua/warscape-2016/

*Країни, які можуть брати участь у конкурсі: Україна, Білорусь, Естонія, Латвія, Литва, Грузія, Вірменія, Азербайджан, Казахстан, Молдова, Киргизстан, Таджикистан, Узбекистан, Туркменістан, Чехія, Хорватія, Угорщина, Польща, Словаччина, Словенія, Албанія, Боснія і Герцеговина, Болгарія, Македонія, Румунія, Сербія, Чорногорія, Косово. Проекти, створені у копродукції, також можуть брати участь у конкурсі за умови, що продюсер(ка) або режисер(ка) є громадянином(кою) однієї із цих країн.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.