bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс інстаграм-фото: покажи довкілля країни
20.01.2017

Docudays UA запрошує всіх охочих узяти участь у конкурсі Instagram-фото #ecooko, присвяченому екологічним проблемам в Україні. Дедлайн - 28 лютого 2017 р.

На цю ідею нас надихнув фотопроект #EveryDayClimateChange, виставка кращих робіт якого відбудеться у рамках Docudays UA-2017. 
#EveryDayClimateChange – це Instagram-стрічка, у якій понад сорок фотографів та фотографок, які мешкають на п’яти континентах, щодня розповідають про наслідки глобального потепління в усьому світі. Цей проект поєднує фотографію, екоактивізм та соціальні мережі, щоб фіксувати наслідки змін клімату для нашої планети, поширювати інформацію про ці процеси та заохочувати людей до спільної боротьби з ними. 

Конкурс має на меті привернути увагу активних громадян та громадянок України не лише до загальної проблеми змін клімату, а й до конкретніших негативних впливів людської діяльності на навколишнє середовище.

Для участі в конкурсі публікуйте у своїх Instagram-акаунтах фотографії з хештегами #eсooko та #DocudaysUA і детальним підписом, що пояснює, як саме це фото розкриває ту чи іншу екологічну проблему в Україні та/або показує шляхи вирішення екологічних проблем. Кількість робіт від однієї людини необмежена.

Відбіркова комісія обере найкращі роботи, які будуть надруковані та виставлені в рамках Docudays UA-2017. На авторок(ів) фотографій, відібраних для виставки, чекатимуть приємні сюрпризи від команди та партнерів фестивалю.

Дедлайн публікації робіт для участі у конкурсі – 28 лютого 2017 року, 23:59 за східноєвропейським часом.

Більше інформації за посиланням - http://docudays.org.ua/ekooko/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.