bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер для компаній та організацій від Програми розвитку ООН
13.01.2017

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економічного розвитку та торгівлі України і за фінансової підтримки Уряду Швейцарії започаткували проект «Зміцнення бізнес-об’єднань малих і середніх підприємств». Відкрито прийом пропозицій від компаній/організацій щодо розробки та впровадження програми навчання і середньострокового коучингу для обраних бізнес-об’єднань з маркетингу, PR, внутрішніх та зовнішніх комунікацій. Дедлайн - 31 січня 2017 р.

Відкрито прийом пропозицій від компаній/організацій щодо розробки та впровадження програми навчання ісередньострокового коучингу для обраних бізнес-об’єднань з маркетингу, PR, внутрішніх та зовнішніх комунікацій.

Підрядник має бути офіційно зареєстрованою юридичною особою, яка має відповідний досвід роботи із розробки навчальних планів і впровадження навчальних програм ТА (!) надання послуг в області маркетингу, PR, внутрішніх і зовнішніх комунікацій для декількох клієнтів.Підрядник може бути однією юридичною особою або групою юридичних осіб, які разом можуть претендувати на участь в конкурсі і які будуть утворювати або створили спільне підприємство, консорціум або асоціацію на момент подачі Пропозиції. Наполегливо рекомендується залучити організацію-партнера і створити спільне підприємство, консорціум або асоціацію, якщо у наданні послуг, реалізації проектів або тренінговому навчанні ваша організації не відповідає вимогам даного технічного завдання, а також коли є нестача кваліфікованих фахівців для деяких областей навчальної програми.

Попередня зустріч з учасниками тендеру буде проведена 18 січня 2017 року в 15:00 за наступною адресою: ПРООН в Україні вул. Інститутська 18, м.Київ, Блок А, перший поверх. Skype конференція буде організована для тих учасників тендеру, які не зможуть відвідати зустріч. Учасники тендеру, які зацікавлені у відвідуванні зустрічі, повинні зареєструватися, надіславши назву організації, список відвідувачів та їхню контактну інформацію та Skype ID (для тих, хто приєднається по Skype) на наступний e-mail: [email protected]   Тема листа: RFP UKR/2016/070 – Реєстрація на попередню зустріч.

Тендерні пропозиції мають бути подані до 23:59 (за київським часом) вівторка, 31 січня 2017 року.

http://procurement-notices.undp.org/view_notice.cfm?notice_id=34858 

Контакти

  • Відділ закупівель ПРООН в Україні
  • [email protected]
  • +38 044 2539363

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.