bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «ДІКСІ ГРУП» оголошує тендер на розробку онлайн-карти
05.12.2016

В рамках проекту «Прозора енергетика», за підтримки міжнародної технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку, ГО «ДІКСІ ГРУП» оголошує тендер  на розробку онлайн карти. Дедлайн - 20 грудня 2016 р.

Онлайн-карта (схема) енергетичного сектора є програмним продуктом, який дозволятиме оперувати базою даних та візуально представляти інформацію, яка вноситься до карти. Карта має бути доступна у вигляді окремої веб-платформи (субдомену), інтегрованої в сайт «Українська енергетика» (розробка сайту завершується іншим постачальником).

Завдання для розробників карти:

  • Карта повинна графічно показати, як функціонують ринки енергетичного сектора, надаючи по кожному елементу ланцюгів створення доданої вартості легко зрозумілу публічну інформацію (підібрану та проаналізовану експертами замовника) (це Шар 1 карти), наявні журналістські розслідування (Шар 2 карти) та де сконцентровані найбільші корупційні ризики (Шар 3 карти).
  • Карта має також відображати потоки енергетичних ресурсів та фінансів по всьому ланцюгу від первинного виробництва до кінцевого споживання у таких категоріях: “Газ”, “Електроенергія”, “Тепло”, “Нафтопродукти” (повна структура буде надана експертами замовника).
  • Карта повинна демонструвати дані усіх попередніх розслідувань у сфері енергетики, які буде зібрано та структуровано експертами замовника, а також недоступну інформацію (“чорні скрині”).
  • Повинно бути встановлено взаємозв’язок між різними тематичними картами (шарами карти) та інформаційною базою даних.
  • Карта має бути інтуїтивно зрозумілою для широкого кола споживачів, містити легку навігацію за потреби, а також акцентувати увагу відвідувачів так, щоб чітко структурувати інформацію та не створити враження перенасиченості/перевантаження інформацією.

Для отримання повного опису робіт (Технічного завдання) просимо звертатися до Анастасії Романюк за адресою [email protected].

Конкурс діє до 20 грудня 2016 року.

Повний пакет документів повинен містити:

•          Заповнену заявку на участь в повному конкурсному відборі (надсилається за запитом);

•          Цінову пропозицію із зазначенням терміну надання послуг та досвіду роботи.

Для юридичної особи прохання додати наступні скан-копії:

•          Довідки про реєстрацію платника податків;

•          Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Для фізичної особи - підприємця прохання додати скан-копії Свідоцтва або Виписки з Єдиного державного реєстру.

Цей тендер оголошується в рамках проекту «Прозора енергетика» за підтримки міжнародної технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Оскільки Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» є виконавцем програм і проектів міжнародної технічної допомоги в Україні відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво від 7 травня 1992 р. (далі – «Угода») та закуповує товари, роботи і послуги для виконання проекту міжнародної технічної допомоги, відповідно до зазначеної вище Угоди та Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 р.  N 153 ( 153-2002-п ) «Про створення єдиної системи залучення,  використання  та  моніторингу міжнародної технічної допомоги», вартість таких товарів, робіт і послуг звільняється від податку на додану вартість.                                                    

Таким чином, Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» в межах Проекту USAID, який зареєстровано як міжнародну технічну допомогу, має сплачувати вартість товарів, робіт і послуг без урахування ПДВ.

Просимо надсилати повний пакет документів та цінову пропозицію до 18:00 20 грудня 2016 року за адресою [email protected] Анастасії Романюк, вказавши тему листа «Тендер Прозора енергетика».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.