bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс мотиваційних творів та відео серед дітей та молоді з інвалідністю
31.08.2016

Благодійна організація «Благодійний фонд «ДАРУЄМО РАДІСТЬ» (м.Дніпро)  оголошує конкурс на найкращі твори та відео на тему «Чому саме мені важливо побачити Ніка Вуйчича» для дітей та молоді з 1-3 груп інвалідності.

Головною метою конкурсу є відбір дітей та молоді з 1-3 гр.інвалідності
до участі у мотивуючій лекції Ніка Вуйчича, що відбудеться 25 вересня 2016 року у Палаці Спорту (м.Київ) та відвідування розвиваючих заходів у м.Київ (24-25 вересня 2016 року).

Щоб взяти участь у конкурсі НЕОБХІДНО до 9 вересня включно:

1. Написати твір на тему «Чому саме мені важливо побачити Ніка Вуйчича» та вислати текст або фото тексту на електронну адресу [email protected]

В темі листа вказати: «Конкурс про Ніка Вуйчича. Дніпро».

АБО

Надіслати відео із темою «Чому саме мені важливо побачити Ніка Вуйчича» на  електронну адресу [email protected] або викласти на канал youtube.com із темою «Конкурс про Ніка Вуйчича. Дніпро», а адресу відео надіслати на вищевказану електронну адресу.

2. Написати своє прізвище та ім’я, вік, групу інвалідності та контактний номер телефону. Ці дані надіслати на  електронну адресу [email protected]

Просимо звернути увагу, що тексти творів та відео можуть використовуватися публічно на сайті та у соц.мережах організаторів конкурсу БО «БФ «ДАРУЄМО РАДІСТЬ».

  • До участі у конкурсі запрошуються діти та молодь віком 10-23 років із 1-3 групами інвалідності опорно-рухового апарату з м. Дніпро та Дніпровської області.

Два учасника (із однією супроводжуючою особою на кожного) на інвалідних візках;

Два учасника (із однією супроводжуючою особою на кожного) на милицях або ходунках;

Один учасник віком 16-23 роки (без супроводжуючого) із 1-3 групою інвалідності опорно-рухового апарату, що може пересуватися самостійно (без інвалідного візка).

Організатори повністю сплачують всі витрати на проїзд (від залізничного вокзалу м.Дніпро), проживання, харчування та квиток на лекцію Ніка Вуйчича для кожного учасника та його супроводжуючої особи (24-25 вересня 2016).

Необхідно надати всі документи про особу учасника та супроводжуючу особу, та медичну довідку про стан здоров’я та можливість такої подорожі.

  • До участі у конкурсі запрошуються діти та молодь віком 10-23 років із 1-3 групами інвалідності опорно-рухового апарату з м.Київ.

Три учасника (із однією супроводжуючою особою на кожного) на інвалідних візках – на відвідування мотивуючої лекції Ніка Вуйчича, що відбудеться 25 вересня 2016 року у Палаці Спорту (м.Київ) із 18:00 до 21:00.

Організатори сплачують всі витрати на відвідування лекції.

Необхідно надати всі документи про особу учасника та супроводжуючу особу, та медичну довідку про стан здоров’я.

Конкурсною комісією в першу чергу враховуватиметься розуміння учасниками важливості своєї участі у мотивуючий лекції Ніка Вуйчича та прагнення його побачити, а також взяти приклад із всесвітньо відомої людини-легенди із інвалідністю.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.