bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на організацію та проведення тренінгів (Київ)
28.03.2016

Міжнародна організація «Право на здоров’я» оголошує тендер на організацію та проведення одного трьохденного та одного дводенного тренінгів в місті Київ  в рамках проекту «Сходинки» для дітей та молоді, які перебувають у конфлікті із законом.

Міжнародна організація «Право на здоров’я» (HealthRight International) – міжнародна благодійна організація,  яка працює у сфері охорони громадського здоров’я та захисту прав людини задля забезпечення можливостей щодо охорони здоров’я тих, хто опинився у складних життєвих обставинах.  В Україні організація працює з 2005 року і запроваджує моделі, спрямовані на профілактику соціального сирітства, гендерно-обумовленого насильства та ВІЛ/СНІД.

Проект Просвітницько-профілактична програма «Сходинки» для дітей та молоді, які перебувають у конфлікті із законом  реалізується у 7 регіонах України та спрямований на зміцнення  потенціалу фахівців державних установ та громадських організацій, що опікуються проблемами дітей, які перебувають у конфлікті з законом та відбувають покарання не пов’язані із позбавленням волі (у громаді)  щодо проведення занять за просвітницько-профілактичною програмою «Сходинки» для молоді та членів їх родин.

Мета проекту – покращити доступ до консультування, тестування та лікування з питань, пов’язаних із ВІЛ-інфекцією для дітей та молоді, які перебувають у конфлікті з законом.

Навчати фахівців виховних колоній, СІЗО, КВІ та соціальних служб для подальшого впровадження програми «Сходинки» у закладах пенітенціарної системи.

Терміни реалізації проекту: 1 січня 2016 – 31 грудня 2016.

Географія проекту: Дніпропетровська, Харківська, Чернігівська, Житомирська, Київська, Миколаївська та Донецька області. 

Мета тендеру:

Вибір постачальника послуг з організації та проведення одного трьохденного та одного дводенного тренінгів в місті Києві чи Київській області, пропозиції якого відповідатимуть вимогам щодо якості та ціни міжнародної організації «Право на здоров’я» (HealthRight International). Приймаємо тендерні пропозиції щодо організації трьохденного тренінгу в  м. Києві чи Київській області 27-29 квітня 2016р., який складатиметься з забезпечення:

  1. Оренда приміщення 27-29 квітня 2016р. для проведення одного трьохденноготренінгу м. Києві чи Київській області, потрібно два зали на 27 осіб в кожний. Загальна кількість осіб – 54 особи.
  2. Організація поселення для 50 учасників та 4 тренерів тренінгу (заїзд 27 квітня та виїзд 29 квітня), також забезпечення харчуванням (2 сніданки, 6 каво-пауз, 3 обіди, 2 вечері).
  3. Оренда обладнання (мультимедійний проектор, ноутбук, фліпчарт, канцелярські приладдя).
  4. Забезпечення організації проїзду для учасників тренінгу.
  5. Друк роздаткових матеріалів.та друк сертифікатів. 

Загальні умови участі у тендері: 

До участі в тендері запрошуються постачальники послуг, компанії, фізичні особи підприємці, приватні підприємці, які:

  1. Мають успішний досвід організації заходів на території України.
  2. Офіційно зареєстровані та діють на території України.
  3. Не є платниками ПДВ.

Вимоги до форми тендерної пропозиції (має включати наступні пункти):

  • Інформація про організацію.
  • Характеристики місця проведення тренінгу.
  • Обґрунтований бюджет (в гривні)  трьохденного тренінгу у м. Київ чи Київській області. 

Прохання до зацікавлених в участі та співпраці з міжнародною організацією «Право на здоров’я» (HealthRight International) в рамках зазначеної ініціативи, надсилати пропозиції до 31 березня 2016 року на адресу [email protected]

Контакти

  • Марина Романчук
  • (044) 278-23-58

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.