bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на адміністрування грантів від IREX (Київ та Харків)
12.01.2016

Проект «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи національної поліції» покликаний підвищити обізнаність громадян та їх розуміння реформи національної поліції України через організацію заходів здатних вибудувати довіру між поліцією та громадянами, залучення та навчання для місцевих медіа, а також  проведення публічної інформаційної кампанії.

«Моя нова поліція» підтримує впровадження реформи в таких містах, як Київ, Харків, Одеса, Львів, Миколаїв та Дніпропетровськ. Заходи, що проводитимуться у бібліотеках, розвиватимуть довіру та продуктивні взаємостосунки між поліцією та тими, для кого вона працює, інформуватимуть про впровадження реформи, роль національної патрульної поліції та норм, які безпосередньо впливають на щоденне життя.

Проект “Моя нова поліція” реалізовується за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (INL), в партнерстві з Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) та Міністерством внутрішніх справ України.

ВИМОГИ ДО ЗАЯВНИКІВ

До конкурсу запрошуються недержавні громадські організації з Києва та Харкова, які мають досвід з адміністрування грантів у галузі культурних та громадських ініціатив. IREX відбере дві громадські організації - по одній організації з кожного зазначеного вище міста. Організація, яка бажає брати участь у конкурсі, має знаходитись та працювати в одному з цих міст.

ЗАВДАННЯ

  1. Встановити співпрацю з відібраними IREX-ом бібліотеками міста (списки та контакти бібліотек у додатку);
  2. Допомагти бібліотекам з організацією та залученням учасників до заходів з патрульною поліцією та громадою;
  3. Закупити та надати бібліотекам ресурси необхідні для проведення заходів;
  4. Забезпечити моніторінг заходів.

Для написання заявки громадська організація має зустрітись з зазначеними у додатку бібліотеками міста, разом з ними скласти графік проведення п’яти заходів  у кожній бібліотеці та визначити  необхідні ресурси для їх проведення.

Заповнені заявки слід надсилати до 21 січня 2016 року електронною поштою на [email protected]

Важлива інформація: Кожна бібліотека відібрана до участі у проекті пройша тренінг по фасилітації та залученню громадськості і має провести не менш ніж п’ять заходів за участі патрульної поліції та громади. Опис заходів знаходиться у методичці, яку ці бібліотеки отримають від IREX. Бібліотеки можуть проводити заходи, які не вказані в методичці; усі заходи мають активно залучати громаду та патрульну поліцію.  У кожному місті має відбутись не менш ніж п’ять заходів за участі міської влади.  

Детальніша інформація розміщена у вкладенні.

Контакти

  • Міжнародна організація IREX/Україна
  • Ірина Ніколенко
  • [email protected]
  • 044-586-27-80
  • https://uk-ua.facebook.com/IREX-Ukraine-149873285077943/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.