bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс цифрових історій «Незалежність»
16.07.2015

Що для Вас незалежність? У кожного своє бачення та розуміння. Комусь важлива фінансова незалежність, а комусь особистісна.
Розкажіть нам про своє бачення того аспекту незалежності, який є важливим для вас. 

Створіть свою історію у цифровому форматі та візьміть участь у конкурсі цифрових історій «Незалежність». Автор найкращого відео отримає приз, вручення якого відбудеться на святковій церемонії в Американському домі. 

Цифрові історії приймаються у форматі посилання на Ваш Youtube-канал або сервіс зберігання файлів. Історії повинні включати відео-зйомку (не слайд-шоу), змонтоване аудіо, а також сюжетну лінію. Тривалість історії – до 3 хв.

Критерії оцінювання:

- Відповідність темі;
- Чітка та оригінальна сюжетна лінія;
- Використання різноманітних візуальних елементів (інфорграфіка, інтерв’ю, інформаційні врізи, постановочні елементи і документалістика);
- Присутність гумору та смаку.

Роботи приймаються до кінця дня 28 липня на електронну адресу [email protected]

Оцінювання робіт відбуватиметься у два етапи: голосування на Фейсбук-сторінці та вибір професійного журі.

http://www.americahousekyiv.org/events/2015/6/30/ds

Нагородження відбудеться у переддень Дня Незалежності.

Контакти

Коментарі

Анатолій Войтко   3192 дні тому   #  

Прийміть на конкурс

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ТОГО, КОМУ ТИ НАЛЕЖИШ

Навіть людина без розуму не є незалежною, а з розумом, завжди залежна в межах залежності, за якими вважає себе незалежною. Іншими словами – незалежність — це вибрана з усієї залежності частина, в якій ти себе почуваєш незалежним.
Найбільше людина залежна від Бога — майже повністю. Навіть, щоб бути добрим: «Матвія 20 : 13 А він відповів і сказав до одного із них: Не кривджу я, друже, тебе, хіба не за динарія згодився зо мною? 14 Візьми ти своє та й іди. Але я хочу дати й цьому ось останньому, як і тобі. 15 Чи ж не вільно мені зо своїм, що я хочу, зробити? Хіба око твоє заздре від того, що я добрий?»
З цього очевидно, що чим більше людина залежна від Бога, тим більш вона незалежна. Другий висновок із цього такий, що добрий той, хто дає. Отже, щоб бути добрим, треба мати давати (що дати і силу дати).
Такий висновок очевидний, адже, навіть Син Божий, коли ще немовля, то є раб раба, бо не наїсться, не нап’ється Сам, не дасть Собі раду без сторонньої допомоги. Але Він, в руках Божих безпечний, Йому служить все навколо на землі та Небі, хоч Він цього не знає.
Після людина залежна від ближніх і оточення. Коли, хоч одне з цих двох не Боже, то людині важко стати Божою, щоб з насолодою споживати блага, як Його дитині.
Таким чином, щастя людини залежне й від того, чи щасливі ближні в оточені її. Щоб бути на мить незалежним від власної дитини, маєш знати, що про неї надійно піклуються інші та Бог.
Отже і Бог не є незалежним, коли хоче бути щасливим нами. Тож, благословімо Його бути щасливим, щоб збільшилася й наша вірна Йому незалежність, заради й нашого щастя.
Хай так буде! Амінь.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.