bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Увійди в історію волонтерського менеджменту!
29.07.2013

Центр волонтеріату «Добра Воля» готує до друку третє оновлене та доповнене видання посібника з менеджменту волонтерських програм. Ми хочемо наповнити це видання свіжими рецептами успіху реалізації волонтерських програм в Україні.

Запрошуємо українські організації та установи, які мають успішний досвід реалізації волонтерських програм поділитись цим досвідом. Для цього необхідно надіслати рецепт успіху у такому форматі:

  • Назва волонтерської програми
  • Фотографія, яка ілюструє реалізацію волонтерської програми
  • Історія появи волонтерської програми (не більше 500 символів) – опис процесу народження ідеї волонтерської програми та її розробки
  • Інгредієнти (не більше 500 символів) – опис залучених волонтерів, а також тих, хто керував волонтерською програмою та у різний спосіб підтримав її реалізацію
  • Спосіб приготування (не більше 1000 символів) – опис втілення волонтерської програми в життя: як правильно поєднати інгредієнти, щоби досягнути бажаного результату, а також обов’язково вкажіть ті «граблі», на які не варто наступати.
  • Контакти шеф-кухаря – електронна адреса та телефон менеджера волонтерської програми.

Рецепти успіху слід надсилати до 30 вересня 2013 року на адресу [email protected] з темою «Рецепт успіху».

Обрані рецепти успіху увійдуть до третього видання посібника з менеджменту волонтерських програм, який вийде у грудні 2013.

Усі автори рецептів успіху отримають від Центру волонтеріату «Добра Воля» примірник посібника у подарунок. Крім того, обрані рецепти успіху будуть опубліковані на сайті Центру волонтеріату «Добра Воля» та на порталі ГУРТ.

Чекаємо на ваші рецепти успіху реалізації волонтерських програм!

Читайте приклади рецептів успіху тут

Приклади: 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.