bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний фотоконкурс «Тати і діти»
23.03.2013

Конкурс фотографій - чудова нагода виявити свої творчі здібності, заявити про себе і допомогти татусевим родинам. Міжнародний Союз мужніх татусів впроваджує фотоконкурс «Тати і діти», присвячений Дню сім’ї і міжнародному Дню захисту дітей.

Метою конкурсу є виявлення розлучених татусевих родин, де тати самі виховують дітей без матері і виявляють відповідальне батьківство, а також популяризація татусевого виховання і розвитку татусевого руху.

Фотографії, подані учасниками конкурсу, повинні зображувати татів з дітьми, пропагуючи відповідальне батьківство і татусевий рух у країнах. Серед розлучених татів, що виховують дітей самотужки, є чимало татів-інвалідів. Тати, що не кинули на призволяще своїх дітей, хоча і мають обмежені можливості, протистоять своїм недугам, пропагують активний спосіб життя, служать для молодого покоління гідним прикладом мужності і сумлінного виконання батьківського обов’язку.

Взяти участь у фотоконкурсі можуть і фотоаматор, і професіонал з будь-якої країни. Запрошуються до участі журналісти.

Вимоги до конкурсних фотографій:

  • граничний термін прийому робіт: 05 травня 2013 року;
  • рекомендована кількість присланих фотознімків від одного конкурсанта до 5 штук, але не більше 12 штук;
  • рекомендований формат файлу: JPG. Мінімальний розмір: 1600 пікселей по довгій стороні. Максимальний розмір файлу не більш 20 Мб.;
  • Фотографія повинна бути технічно якісна і відповідати тематиці конкурсу;
  • Фотографія повинна мати назву. Вітаються обґрунтовані і розгорнуті коментарі до фото, опис фотографії з короткою історією неповної татусевої родини, які думки і почуття вкладав автор, створюючи свою роботу. При визначенні переможців журі уважно вивчить усі коментарі, і це може вплинути на рішення журі.

Автор несе повну відповідальність за згоду чи незгоду моделі на публікацію фотографії.

Фотороботи, заявку (форма додається) і згоду на використання в пресі і фотовиставках авторських робіт і персональних даних зображених на фото, просимо висилати на електронну пошту: [email protected] з вказівкою в темі: «фотоконкурс».
Телефон оргкомітету: +380-950518491.

Нагородження: переможці конкурсу серед авторів фото будуть нагороджені дипломами Міжнародного Союзу мужніх татусів і грамотами міністерства України. Тато з дитиною, зображені на фото переможця конкурсу, (чиє фото буде визнано найкращим), буде нагороджений правом участі разом з дитиною в міжнародних сімейних Іграх у червні 2013 року у Святогірську. Кращі фотороботи з вказівкою авторів і підписів до фото ввійдуть у фотовиставку «Тати і діти», у спеціальний буклет і будуть розміщені на сайті МСМТ.

Оргкомітет фотоконкурсу буде вдячний за спонсорську допомогу, а також організації і фізичні особи можуть заснувати свої спеціальні призи переможцям.

 

Контакти

Коментарі

Людмила Петрухан   4049 днів тому   #  

для популяризації татусевої відповідальності краще показувати не тільки татусів, які розлучені, а й привертати увагу до кращих татусів які в шлюбі допомагають виховувати дітей і показують кращі традиції батьківства

  •   Пiдписатися на новi
Євгєн Вєга   4047 днів тому   #  

Згодні, але для того, щоб виховати відповідальних татів для повної сім"ї, потрібно навести приклади конкретних татів-інвалідів, які виховують дітей самотужки. Мужчина, який дізнається про такі приклади, замислиться: "Якщо чоловік з обмеженими можливостями може добре впоратися з вихованням дітей самотужки, то чим я гірший чи слабший за нього?" І позитивно змінить себе та своє ставлення до виховання дітей і зрозуміє призначення тата та свою особисту важливу роль в повній родині.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.