bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський конкурс веб-сайтів благодійних фондів та організацій «Прозора благодійність»
20.12.2012

Оголошено Всеукраїнський конкурс веб-сайтів благодійних фондів та організацій «Прозора благодійність».

Організатор – Український форум благодійників 

Основний партнер конкурсу — Всеукраїнська освітня платформа «EDUkIT»

Анкети приймаються до 1 лютого 2013 р. 

Мета конкурсу – популяризація принципів прозорості та підзвітності в благодійності через виявлення та відзнаку благодійних фондів та організацій, які використовують власні сайти як інструмент впровадження цих принципів у свою діяльність. 

Завдання конкурсу:

  • надати можливість благодійним організаціями та фондам презентувати свій сайт та отримати імпульс для подальшого розвитку;
  • сприяти посиленню ролі сайту як важливого інструменту для забезпечення прозорості та публічності діяльності благодійної організації чи фонду. 

Хто може взяти участь: 

Учасниками конкурсу є юридичні особи - благодійні організації та фонди - які мають власний сайт.  

Кожен сайт оцінюється за показниками у категоріях: 

  1. Контент (в т.ч. наявність на сайтікопії основних статутних документів організації; інформації про органи управління організацією, їх персональний склад; опису проектів, над якими працює організація; річних звітів (описових та фінансових) про діяльність організації; огляд послуг, які надає організація своїм клієнтам (наприклад, прокат медичного обладнання, безкоштовна консультація юриста, тощо). 
  2. Зручність (в т.ч.зручність елементів управління та меню, переходів та відкривання лінків; легкість пошуку інформації; інструменти зворотного зв’язку, наявність форумів, блогів, тощо; можливість публікації коментарів під сторінками, тощо). 
  3. Динаміка (в т.ч.динаміка оновлення інформації; терміни оновлення інформації та інше). 
  4. Дизайн та технічні показники (в т.ч.оригінальність та творчий характер; наочність і зрозумілість викладеної інформації; потреба завантажувати додаткове програмне забезпечення для перегляду певної інформації та інше). 

Як стати учасником:

Конкурсантові слід заповнити анкету учасника фотоконкурсу та надіслати її на електронну адресу [email protected] з поміткою - конкурс веб-сайтів  «Прозора благодійність». 

Положення про конкурс сайтів. 

Анкета учасника. 

За результатами конкурсу журі з числа провідних експертів у сфері веб-технологій та благодійництва визначатиме три найкращих сайти. 

Усі переможці отримують дипломи та пам’ятні подарунки.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.