bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс молодіжних проектів “Non Stop Media 2012”
22.12.2011

Оголошуємо конкурс на участь в шостому фестивалі “Non Stop Media 2012”! “NON STOP MEDIA” – перший у країні молодіжний фестиваль проектів, який з 2003 року проходить за ініціативи Харківської муніципальної галереї й представляє сучасний арт-рух МОЛОДИХ.

Фестиваль орієнтований на сучасне актуальне мистецтво (contemporary art); розвиток, підтримку й інтеграцію молодіжної творчості. Склад журі – провідні спеціалісти в області сучасного візуального мистецтва, відомі художники, мистецтвознавці, арт-критики, куратори.

Дати проведення фестивалю: 17-30 квітня 2012 року.

Оголошено відкритий попередній конкурс, переможці якого зможуть презентувати свій проект під час фестивалю. Авторитетне журі відбере до 20 проектів, які складуть основу конкурсної візуальної програми фестивалю.

Головна задача фестивалю: стимулювати молодих авторів до проектної творчості в руслі сучасного/актуального мистецтва. У попередньому конкурсі пріоритери надаються проектному мисленню й професіоналізму реалізації ідеї, новаторству, подоланню табу (художніх, соціальних тощо), присутності "contemporary мови". Проект передбачає не тільки наявність чіткої концепції, але й внутрішньої логіки. Крім авторських до розгляду можна подавати групові й кураторські проекти. Критерії оцінки для них залишаються ті ж самі.

До розгляду приймаються художні проекти в будь-якій техніці (від традиційного живопису до нових медіа) і будь-якої тематики.

Організатори фестивалю вводять лише вікове обмеження для авторів/кураторів - від 16 до 30 років.

Для участі в конкурсі авторам необхідно надати:

  • заповнену анкету;
  • контакти авторів і кураторів;
  • ілюстративний матеріал (на цифрових носіях);

Анкету, контакти й ілюстративний матеріал прохання надавати на CD, DVD (надсилати поштою або приносити в галерею). Проекти, матеріали яких будуть пересилатися по Інтернету, не розглядаються. В електронній пошті галерея веде лише переписку.

Оргкомітет фестивалю залишає за собою право не приймати проекти, які не відповідають задачам й цілям фестивалю.

Куратор Нон Стопа має право не розглядати проекти, якщо вони не мають повної комплектації. Подані до розгляду матеріали не повертаються й не рецензуються.

До 10 березня 2012 року всі учасники попереднього конкурсу будуть проінформовані про результати відбору.

Усі матеріали приймаються до 10 лютого 2012 року за адресою:

Харківська міська художня галерея
вул. Чернишевська, 15
м. Харків
61057
Тел/факс: +38 (057) 706 16 20;
e-mail: [email protected]
www.mgallery.kharkov.ua

 

На нашому сайті ви знайдете конкурсну анкету й умови участі , а також зможете дізнатися про попередні проекти. Ми будемо вдячні, якщо ви передасте цю інформацію тим, кому вона може бути цікава.

Мі все ще шукаємо партнерів і готові до співпраці.

Всіх, хто готовий стати волонтером фестивалю, просимо звертатися до Муніципальної галереї.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.