bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс короткометражних фільмів на гендерну тематику «Ген Рівності»
06.06.2011

Програма розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні проводить Конкурс короткометражних відеофільмів на гендерну тематику «Ген Рівності» з метою привернути увагу молоді до гендерних питань.

Основні теми Конкурсу: рівні права та можливості жінок і чоловіків, попередження і подолання насильства в сім’ях.

Учасники: молоді люди 18-35 років, студенти вишів всіх регіонів України.

Для участі у Конкурсі необхідно подати:

  • Заявку учасника;
  • Відеоролик (формат avi, mpeg, mkv, mp4 або DVD-відео; кодек: H.264, MPEG-2, DIVX, MPEG-4 тощо; мінімум 700 точок горизонтальної роздільної здатності, aspect ratio: 4:3, 16:9; тривалість – до 5 хвилин)

Ролики можуть бути зняті на будь-який пристрій, що здійснює відеозапис – відеокамеру, фотоапарат чи мобільний телефон. Роботи подаються українською або англійською мовами. Детальніше ознайомитися з Положенням про Конкурс та завантажити форму Заявки можна на сайті undp.org.ua.

Етапи та терміни Конкурсу:

  • Прийом відеороликів: з 1червня 2011
  • Реєстрація до участі в літньому навчальному таборі: до 1 липня 2011
  • GenderCamp - Літній навчальний табір: 15-18 липня 2011
  • GenderTube - Голосування глядачів в мережі Інтернет: червень-вересень 2011

Завершення прийому відеороликів: 10 вересня 2011 року;

GenderFilmFest – Фестиваль короткометражних фільмів та церемонія нагородження переможців: 30 вересня 2011 року.

Близько 100 учасників конкурсу стануть учасниками літнього навчального табору GenderCamp, де вивчатимуть основи гендерних питань, режисури, операторської роботи та монтажу.

Для реєстрації необхідно заповнити відповідну онлайн форму на сайті undp.org.ua до 1 липня 2011 року.

Рішення про переможців конкурсу виносить Журі, яке формується з представників Програми розвитку ООН, Представництва Європейського Союзу в Україні за участі провідних українських кінорежисерів, акторів, продюсерів. Переможець у номінації глядацьких симпатій визначається під час голосування в мережі Інтернет.

Автори 100 найкращих роликів отримають запрошення відвідати фестиваль у Києві, що відбудеться 30 вересня 2011 року. Переможці конкурсу отримають цінні призи. Організатори забезпечать проїзд та проживання учасників, запрошених до участі у цьому заході.

Заявки необхідно надсилати за адресою: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, оф. 701, «Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні».

Довідково

Конкурс короткометражних відеофільмів на гендерну тематику «Ген Рівності» ініційовано Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. Виконавець - проект «Програма рівних можливостей та прав жінок в Україні». Мета конкурсу – привернути увагу молодих людей до проблеми насильства в сім’ях, нерівних прав і можливостей жінок і чоловіків в різних аспектах суспільного, і зокрема сімейного життя.

Конкурс триває на території України з 1 червня до 10 вересня 2011 року і включає проведення літнього навчального табору GenderCamp для відібраних учасників, а також фестиваль короткометражних фільмів GenderFilmFest, що відбудеться в місті Києві 30 вересня 2011 року. Партнери конкурсу: PR-агенція CLEVER Group, Комсомольська Правда в Україні, Кіно Дайджест, Обозреватель, CinemaHall, AIESEC, ГУРТ, Unistudy.org.ua, Studnews.org.ua.

Детальніше про Конкурс

Коментарі

childs_zdorov   4669 днів тому   #  

Як тяжко бути жінкою.
Скільки ж страждань терпимо з самого малечку.
Але ніхто не чує волання і не бачить наших сліз.

Нехай Бог береже дочок своїх.
Благаю!
Боже, вбережи донечку!

Риммаа Федорова « ген НЕрівності » :

https://www.youtube.com/user/OTADOZOT0DO09?feature=mhee#p/u/1/g7JNK9223CI

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.