bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерв’ю з Оленою Павленко
11.09.2017

В розмові з президентом аналітичного центру Dixi Group Оленою Павленко про рух від маленької групи людей, які вчились на своїх помилках, до потужного аналітичного центру, який впливає на розробку енергетичної політики України.

«Dixi Group» – лаконічна назва, сфокусована тематика, open-space офіс. Відносно молодий аналітичний центр, прагне зробити українську енергетику більш прозорою, політику в сфері енергетики – якомога ефективнішою, інформацію в енергетиці – максимально доступною. Про рух від маленької групи людей, які вчились на своїх помилках, до потужного аналітичного центру, який впливає на розробку енергетичної політики України, а також успіхи, хакерські атаки, реформи України в газовому секторі та критику щодо спорудження «Північного потоку-2» – в розмові з президентом аналітичного центру Оленою Павленко.

 
Це перша публікація в рамках проекту “Платформа аналітики та міжкультурної комунікації’  із серії розмов з лідерами аналітичних центрі, які виходитимуть до липня 2018.
 

Проект реалізується Institut für Europäische Politik (Берлін, Німеччина) спільно з Міжнародний фонд “Відродження” , Democratic Initiatives Foundation-Фонд “Демократичні Ініціативи” й Ініціативою з розвитку та дослідження аналітичних центрів Think twice UA за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини Auswärtiges Amt . 

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.