bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вихідних: ПапаFest, Kiev Sunday Breakfast, Арт Барбекю, Фестиваль лялькових театрів
03.07.2015

Пропонуємо до Вашої уваги добірку найцікавіших подій, які відбудуться цими вихідними в Києві та Львові. Якщо Вам відомо про події Вашого міста, будемо вдячні за те, що розповісте про них у коментарях до цього повідомлення. Гарних Вам вихідних!

Київ

3-5 липня 2015 року – усі охочі можуть відвідати виставку Артема Волокітіна «Посібник з експлуатації». Артем Волокітін  цього року бере участь у груповій виставці в Українському павільйоні на 56-му Венеціанському бієнале. 5 липня – останній день виставки.

Читати більше…

3-5 липня 2015 року – встигніть потрапити на виставку Якова Гніздовського, що проходить у національному художньому музеї України. Яків Гніздовський здобув визнання і став надзвичайно шанованим у Сполучених Штатах, тоді як в Україні донедавна про нього було відомо невеликому колу знавців та поціновувачів.

Читати більше…

4 липня 2015 року – святкування Дня незалежності США в Американському домі. Для вас підготують традиційні страви, веселі розваги та концерт. Цей захід безкоштовний та відкритий для всіх бажаючих. Ви будете змагатися, навчатися, розважатися та пригощатися. Захід цікавий для дорослих та дітей. Для гостей приготують гамбургери, печиво, лимонади, marshmallow.

Читати більше…

4-5 липня 2015 року – поціновувачів мистецтва запрошують на виставу «Підпілля» за повістю Достоєвського «Записки из подполья». Вхід вільний.

Читати більше…

4-5 липня 2015 року – на Трухановому острові відбудеться ПапаFest, де буде безліч цікавих заходів. Відвідувачі зможуть спорудити замки з піску, битися в Лазертаг, навчитися стріляти з луку, а також скупатися в річці і позасмагати на центральному пляжі. Вхід вільний.

Читати більше…

5 липня 2015 року – в парку ім. Тараса Шевченка пройде Kiev Sunday Breakfast – другий пікнік у парку. На одному майданчику гості зможуть спробувати сніданки з усього світу: американські, голландські, англійські, французькі, італійські, каталонські, українські. В меню пікніка також вегетаріанські та «здорові» сніданки.

Читати більше…

5-6 липня 2015 року – Тиждень Італії на Арт-пікніку Слави Фролової. Усі бажаючі зможуть побувати на лекціях і майстер-класах, присвячених Італії. У неділю тут проведуть майстер-клас національних танців, а після нього – музично-танцювальний концерт. 

Читати більше…

Львів

4-5 липня 2015 року – вікенд «Арт Барбекю». Цей вікенд на терасі Палацу мистецтв буде присвячений дводенному ринку вуличного стилю Pop Up Market.

Читати більше…

3-5 липня 2015 року – у Львові відбудеться «Фестиваль лялькових театрів». Під час фестивалю «І люди, і ляльки» для дітей та їхніх батьків лялькові театри країни покажуть вистави на різноманітні теми. Крім того, в фестивалі візьме участь і театр з Грузії.

Читати більше…

3-5 липня 2015 року – Urban Exploration Lviv Fest у Львові. Цих вихідних відвідувачів очікують десять експозицій різних авторів з усієї України, виконаних у різних техніках. Крім того, відбудуться лекції від експертів культури.

Читати більше…

5 липня 2015 року – активні та спортивні запрошуються на Yarych street fest – фестиваль вуличних екстремальних видів спорту. В одному місці зберуться шанувальники 15 видів вуличного спорту.

Читати більше…

4 липня 2015 року – Форум видавців і Vetreny mlyny запрошують на відкриття місяця авторських читань. Авторські читання – найбільший транскордонний літературний фестиваль Центральної Європи. Щодня протягом липня паралельно у п’яти містах Європи – Брно (Чехія), Остраві (Чехія), Кошице (Словаччина), Вроцлаві (Польща) і Львові відбуватимуться виступи відомих письменників з чотирьох країн-учасниць проекту. 

Читати більше…

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.