bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

В десятку   

“Вірте в себе - і у вас все вийде!” - наголошують нам на кожному шляху. Ми і віримо. От думаємо: ще трішки напружимося - і реаліті - шоу під назвою “Я все можу” завершиться переможним маршем. Але не все так просто, як здавалося б. Чому наші героїчні зусилля так часто перетворюються в біг на місці?
Чим ціль відрізняється від фантазії чи просто хорошої ідеї? Тим, що вона має координати часу. Про це говорять популярні телеведучі, бізнес - тренери та інші професійні оптимісти. Здавалося б все логічно: береш папір і пишеш: до такої то дати хочу стати мільйонером. І все вийде? Повна дурня.
Досягнення цілі, тим паче такої, без докладених неабияких зусиль неможливе.
Нічого поганого в тому, що людина ставить собі цілі і намагається їх досягти немає, але в кожній ситуації потрібно реально дивитися на речі.
Щоб стати на крок ближче до своєї мети необхідно мати терпіння і не порівнювати себе з іншими людьми. Адже кожна людина - особистість, і в кожного свої, зовсім різні вміння і особливості. У двох осіб може бути спільна мета, але досягнуть вони її за різні проміжки часу. Бо у цих двох стартові умови і можливості значно відрізняються.
Те, що можна зробити сьогодні не відкладайте на завтра. Доволі всім знайома ця істина. Необхідно ставити такі цілі, які нас охоплюють, тобото не намагайтеся втілити у своє життя цілі інших людей.
На мою думку, починаючи виконувати будь-яке завдання потрібно повірити в себе, в свої сили і бути самовпевненим. А якщо людина занадто самовпевнена? В такому випадку вона може зазнати розчарування в собі. Але не слід засмучуватись. Основою ефективного планування є не впертість, а гнучкість, вміння адаптуватись до різних умов оточуючого середовища.
І взагалі: ставити перед собою добре обмірковані цілі - це мистецтво. Тому, як не крути, але ми майже всі люди мистецької науки.
Бажаю вам в будь-якому випадку ставити собі цілі і їх досягати, спотикатись,падати і підніматись, а далі мужньо йти вперед і не оглядаючись назад. Адже всі перешкоди й труднощі роблять нас лише сильнішими.

Коментарі

Михайло Ізюмський   5164 дні тому   #  

Хто мріяв навичтися дорре грати на шітарі? І що вам завадило?
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/XuIkrsdrJLY&hl=ru_RU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/XuIkrsdrJLY&hl=ru_RU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Ізюмський   5164 дні тому   #  

на Гітарі:) чому два рази вставилось - не знаю

  •   Пiдписатися на новi
Бородіна Тетяна   5164 дні тому   #  

Було б бажання, а далі - все знайдеться. А ось якщо чогось не хочеш, а навкруги будеш говорити,що тобі це конче потрібно - майже на 100% впевнена, що нічого не отримаєш.
А ще, як приклад, ефект плацебо - лише і більше ні чого :-)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.