bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Про „соціальну відповідальність” корупціонерів.   

Розповіла одна знайома студентка. Як і у (майже) кожному університеті, є у них викладачі, котрим здати іспит чи залік без хабара (чи як там воно називається у студентів) не можливо.



Так от, одна з такого роду викладачок зібрала групу моєї знайомої і оголосила гарну новину: усі гроші, які студенти цієї групи їй дадуть за іспит, вони всі разом витратять на подарунки вихованцям місцевого дитячого будинку! Разом виберуть подарунки, разом поїдуть вітати діток! „Не платити” і до цього не можна було, а тепер ще й соромно!
Причому викладачка не приховує та навіть наголошує, що коштів їй вистачає (платять бо по декілька груп на декількох „потоках”, плюс „заочники”), і вона може собі дозволити „благодійність”, а студентам цієї конкретної групи випала „честь” бути до цієї „благодійності” причетними!

З Миколаєм вас!

Коментарі

Тимчук Тарас    5240 днів тому   #  

колись замість товариша філософію здавав :). оце було весело. в одному з львівських університетів. але ніколи в житті нікому не платив. коли два роки викладав в університеті з зп у 200 грн у місяць, теж не брав. викладання - це ж як хоббі :). а заробляв непогано головою )). щось і не пригадую, щоб хтось з знайомих викладачів брав. може тому, що Острог - маленьке містечко, де всі один про одного все знають :))

  •   Пiдписатися на новi
Алла Волошина   5240 днів тому   #  

Завдяки таким викладачам у нас в Україні уже й якісної освіти немає. Нащадки вікінгів дивляться на нас, як на неуків, і лякаються. Вельми дякуємо пані вчительці за її "благодійність".

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Ізюмський   5240 днів тому   #  

Власне, не з викладачів усе почалося... А як, на вашу думку, назвати благодійні аукціони, організовані високопосадовцями, на яких найдорожчі лоти скуповують бізнесмени, справи яких дуже залежать від певних рішень цих самих посадовців? Паралелі не бачите? А "Дитяча лікарня майбутнього"? Чи не є внесок до фонду дружини Президента формою вплива на самого голову держави? І наведений мною приклад є лише наслідком такої ганебної практики.

А в тому університеті, про який йде мова, одна студентка намагалася боротися з хабарниками. І викладача взяли тоді "на гарячому", і звільнили з роботи... Тільки за 3 (три!) місяці студентка "добровільно" забрала з вишу документи, а "препода" поновили на посаді. Бо "не по людськи" це...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.