bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

недолуге Законодавство України або Чи є в Україні правничі ГО?   

Міністерство охорони здоровя України 29.01.2010р. http://www.moz.gov.ua/ua/main/press/?docID=14750 - затвердило чергову мильну програму… напевне кожен отримав за це премію :-))
- але на сайті самої програми я незнайшов? Також я нічого Не знайшов про алкоголізм?

- Що робити родині, в якій батько зловживає алкоголем? через, що дітей енурез? діти не ходять у садок, тому що виховательни їх принижують. В школі діти зашугані і як правило відстають у навчанні. Чим може допомогти сімейна медицина, сімейний лікар???

- Через пиятику в одного з членів родини, у іншого провали в пам'яті, інфаркти, прогремує клаустрофобія, манія переслідування та інші шизофренічні прояви… як та чим цій сім'ї допоможе сімейний лікар??? - хіба, що розводити руками та промовляти “а що я зроблю?” …незважаючи на смертність кількість психічно хворих - збільшується…
- оскільки органи МВС - тупо від усьго відхрещуються… Нема медвитверезників - “гудбай”. Сімейні проблеми нас не стосуються. Ось якщо, щось трапиться - тоді викликайте! (іншими словами, якщо пяниця когось приб'є, заріже, згвалтеє, підпалить, зробить інвалідом і т.д.) ось тоді наші доблесні правоохоронці приїдуть усіх в каталашку закриють і т.д… винних покарають…

… з цього приводу у мене зформувалося цікаве трактування для юристів та правників: “Відсутність реакції на насильницькі дії, спричиняє повторення насильства! - отже міліція опосередковано провокує на скоєння злочину!” А якже Конституція України, у статтях стосовно “Захисту прав та свобод громадянина???”

З нетерпінням чекаю на коментарі правників та юристів!

Коментарі

Тимчук Тарас    5198 днів тому   #  

здається у Друкера я колись вичитав наступну фразу: якщо у країні купа законів, значить у цій країні нікудишні правники.

  •   Пiдписатися на новi
Анатолій Рекун   5198 днів тому   #  

Повністю підтримую. Але поки в Україні ефективність народного депутата буде визначатися за кількістю поданих ним законопроектів, а не за їх якістю та кількістю пропозицій щодо їх скасування чи анулювання, будемо мати закони які як книжка без палітурки, хто як хоче, так їх і тлумачить. Депутати у нас виступають у ролі Сізіфа. Але якщо камінь Сізіфа просто котився вниз, то окремі закони наших обранців, які впроваджуються в країні, ще й давлять людей (або їх бажання працювати)

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5198 днів тому   #  

Цікав стаття, давня, але актуальна http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2007/12/03/28026/

Тарасу Т. не читають Гурт правники... а жаль... мабуть їх нема в Україні... або гострять нарти на пмж... і ціхо сидять у куточку "моя хата скраю..."

  •   Пiдписатися на новi
Ярко Жукровський   5197 днів тому   #  

По-перше, пане авторе, мабуть, не зовсім коректно звинувачувати УСІХ юристів України у "недолугому законодавстві"? По-друге, акти Міністерства охорони здоров"я є підзаконними актами і Ви також, як активний громадянин можете оскаржити їх незаконність у відповідному суді. Хто Вам заважає? Таке право Вам гарантується цією ж Конституцією! По-третє, якщо Ви вважаєте дію цього акту чи діяльність МОЗ неадекватними доведіть це аргументами, наприклад, громадською експертизою діяльності МОЗ України, а не набором типових висловів чи словосполучень. По-четверте, якщо Ви активно боретесь із таким явищем як алкоголізм, то робіть це від "А" до "Я"... Як-то кажуть: Не словом, а ділом...

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5197 днів тому   #  

Аліверди до Ярка! Дякую що, хоч один, за стільки часу тай відізвався... написав свій коментар... хоча:
1. Я звертався за роз'ясненнями у кілька правничих установ - відповіді не отримав. Соціалкою не хочуть займатися... Можливо Ви зможете розяснити що та й дочого?????
2. Якщо б я навчався на правника, знав процес та процедуру, я б оскаржив підзаконні акти і не писав би тут... про допомогу...
Можливо Ви маєте бажання допомогти мені?
3. підтвердження звер Ваша несамовити правильна та хфілософська обізннаність захищатися... від кого або від чого? Ви вважаєте себе профі - так будьте ним до кінця від А до Я - давайте з організуємо громадську експертизу.
4. Дуже слушний коментар - дякую! Вам не дарма дали диплом... мабуть мені також прийдеться кілька років вивчати Право, перш ніж дана ситуація зрушиться з глухого кута...

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5197 днів тому   #  

Яркові !
прошу зателефонувати: 297-5427 - говорити нічого не потрібно.
http://www.lawyer.org.ua/?i=67
або ... ех шкода я не зберіг інших посилань... не активних сайтів та недолугих порад... мені ліньки гукати їх знову.

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5197 днів тому   #  

тарас, не злись, я просто ссылкой ошибся :))

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5197 днів тому   #  

Дякую Егоре, буду штудіювати сайт! http://www.lawngo.net
дивно, що за неодноразового пошуку я його не знайшов?
Подивимося що тут за правники...

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5197 днів тому   #  

отличные, я по многим вопросам консультировался... дали много полезного, очень оперативно, хотя своими вопросами я их часто ставил в тупик )))) как я понял, так начинающие юристы отрабатывают практику, но очень эффективно))))

  •   Пiдписатися на новi
Ярко Жукровський   5197 днів тому   #  

На жаль, я не є фахівцем у даних питаннях. Телефон, який Ви вказали є неактуальним з 2008 року. Експертизу можемо допомогти!

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    5197 днів тому   #  

https://gurt.org.ua/blogs/Володимир%20Свєнтицький/86/ тут здається правники тусуються :)

  •   Пiдписатися на новi
Ярко Жукровський   5196 днів тому   #  

Тарасу Кушніру: що Ви маєте на увазі "ех шкода я не зберіг інших посилань… не активних сайтів та недолугих порад…" ??

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5196 днів тому   #  

... мав на увазі опублікувати з запитанням що з тим робити???????
інтернет класна штука але там, точніше тут :-)) і багато... як і в житті...

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5196 днів тому   #  

Яркові Жукровському:
Щодо еспертизи:
1. Який Закон чи підзаконне розпорядження дає захист членам родини, сусідам від деспута пияка?
2. Які існують в Україні механізми впливу на людину, що веде деструктивний спосіб життя, (пиячить, дрібні крадіжки, бомжує - хоча має прописку і т.д.) та призводить до неадекватної поведінки та деградації? Здається у Конституції України записано: що "держава дбає про своїх громадян". Але яким чином?
3. Чи знають дільничі міліціонери, патрульні або чергові у райвідділах МВС, що алкоголізм це хвороба? І що вони роблять з такими людьми?

Бажаю Успіхів.

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5195 днів тому   #  

смотря какой вам комментарий нужно - по житейским вопросам или во вопросу НГО... если вопрос приватный -юр.помощь вы навряд найдете в инете, лучше обратится за помощью к юристу.....
У меня вот тут геморойчик покруче... письменные запросы в редакцию о предоставлении персональных данных журналиста для иска, данный журналист посчитал как преследование и подал иск в суд о моральном ущербе на...... 30 000 т. грн.... так что еще и такие парадоксы встречаются, теперь готовлюсь к защите ))))

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5194 дні тому   #  

... так, Егоре, як не крути але на сьогодні ця країна парадоксів...
колись будували розвітой социалізм, потім перехстройка, потім країна демократичного розвитку, а тепер невідомо що... куди не глянь казуси, дибилізм посадовців та парадокси... Якась частина людей дивлячись на цей "безпрєдєл" втрачають... бажання жити, відстоювати свої права, впадають у відчай та потихеньку деградують або замикаються в собі шукаючи безпечне середовище...

В той же час інші, нагліші, люди, у яких відсутнє відчуття совісті, поваги, толеранції - пруть на танку, набиваючи кишені з однією метою "досягти успіху", принижуючи оточуючих - "піднімають" свою важність у власних очах... з часом отримують якусь державну посаду, створюють якусь хфірмочку а потім... міняється влада, приходять інші і перетворюють перших на тих, кого самі раніше принижували...

І куди ця країна котттттиттьсяяя???

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5194 дні тому   #  

к демократии " по украински" :)

  •   Пiдписатися на новi
Володимир Свєнтицький   5194 дні тому   #  

Запрошую охочих і небайдужих до піднятої теми відвідати сайт активних молодих юристів, де можна знайти корисні контакти www.krmj.org.ua (він в стані наповнення, але багато інформації вже є) - це Коордрада при мінюсті.
Заходи Коордради в 2008р. до Дня прав людини призвели до видачі Президентом Указу про проведення їх щорічно. Яка з громадських або дорадчих рад має такі активи?
Великий захід - Форум “Правники - суспільству", перенесений з грудня 2009р. на березень 2010р. - всіх запрошую відвідати та побачити потугу правничої молоді. Бажаючі можуть допомогти в організації - планується проведення в Українському Домі.

  •   Пiдписатися на новi
Володимир Свєнтицький   5194 дні тому   #  

Нюанси:
У 2008р. майже всі заходи Тижня права були проведені в Києві. Центральних захід тижня - Форум "Правники-суспільству" відбувся в МВЦ завдяки участі більше 100 українських правничих фірм, видань, відомих юристів і за їх рахунок - без іноземних грантів.
У 2009р. більшість заходів Тижня права були проведені в регіонах (також за рахунок місцевих ресурсів).

  •   Пiдписатися на новi
Анатолій Рекун   5193 дні тому   #  

Треба пам`ятати, що МОЗ, всі лікарні та госпіталі, поліклініки та акптеки не дають людині здоров`я. Всі вони в купі тільки частково ліквідують окремі хвороби людей за ваші гроші. А кількість хвороб збільшується в геометричній прогресії. Тож впроваджуйте в практику принципи здоров`я і вам не знадобиться користуватися цими закладами.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5193 дні тому   #  

п. Анатолій, а як же допомогти ближньому?
Купа людей, вивчають законодавство, медицину, говорять розумні речі, цитуючи Геніїв і т.д. З екранів ТВ голосно говориться про Законотворення, показують як дбають райці про Державу, про опіку для пересічного українця і т.д.

А толку? А толку нема...

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5193 дні тому   #  

... отже:
Закрити нафіг інститути, університети, усі заклади МВС, Раду, МОЗ і т.д...

  •   Пiдписатися на новi
Анатолій Рекун   5193 дні тому   #  

Я вже десь говорив, що більшість всіх наших державних закладів нікому не потрібна, крім них самих. Як сказав, колись на одному семінарі один високопосадовець: "Ми потрібні, бо виконуємо "велику державницьку функцію". А шоб допомогти ближньому слід йому показати як забезпечити за допомогою дуже простих методів гарне здоров`я і звичайно не мати дурних звичок.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5193 дні тому   #  

...без гумору на це се важко дивитися...
https://www.youtube.com/watch?v=KIenlbEBV9M
https://www.youtube.com/watch?v=1Uh0vzSLUxI

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5159 днів тому   #  

Україна все глибше занурюється в побутовий алкоголізм
http://ua.korrespondent.net/ukraine/927030

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5159 днів тому   #  

кое что и не смешно :((

https://www.youtube.com/watch?v=QI4InSrpUlw

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5159 днів тому   #  

Єгоре:
... на жаль таких випадків багато...
А реально допомогти можуть одиниці...
А деградують усі дотичні та оточуючі... в тому числі і міліція...

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5155 днів тому   #  

Для інформування, моє бачення Якими повинні бути правники ?

Випала мені можливість на два дні побувати у Польщі, у приватних справах... Ввечері за годину до відїзду, я відкриваю газету Краківські «Факти», - і читаю звичайну статтю про пересічного громадянина Польщі!, - справжнього Правника. Назва статті: Месник говорить, що не пробачить нікому керувати автомобілем на підпитку.
Скорочено передаю суть статті:
«Пьотр Анджеяк, раніше працював рятувальником в місцевому МНС, і бачив багато випадків, що трапилися в наслідок зловживання алкоголем. Серед жертв були також і маленькі діти. А одного недільного вечора, повертаючись з сімєю до дому, звернув увагу, що на зустріч їде автомобіль, петляючи по усій дорозі. Уникаючи зіткнення – змушений був з’їхати в кювет. У авто на впроти – п’яний водій просто заснув на кермі.
З цього часу Пьотр став месником. Він особисто спричинився до започаткування кількох судових справ, в тому числі і два рази переслідував п’яних злочинців. (допомагаючи міліції у затриманні)
- Продовження слудує -

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5155 днів тому   #  

Остання справа тривала 1,5 року, (мабуть порушник при посаді – примітка Т.К.) все ж таки водій отримав по заслугам: заборону керувати автомобілем терміном на 3 роки; штраф розміром 1,5 тис.злотих (~ 500 y.o.); а на додачу, ще й 8 місяців громадських робіт.» - так написано у статті. Ось тут треба уточнити:
Що, згідно польського законодавства, покараному пропонується на вибір дві послідовності розвитку подій:
1) просто тупо відпрацювати у соціальній установі;
2) пройти відвикову терапію у найближчому реабілітаційному центрі, за скеруванням дільничого сімейного лікаря або судовим комітетом, по справах алкоголізму.
- на жаль,таких речей в Україні не існує...
Я, мобілкою, зробив фото статті.
Довідково: місто де проживає Пьотр Анджеяк, розсташоване 64 кілометра на південний-захід від м.Лодзь, та налічує 43 000 мешканців.
http://lh3.ggpht.com/_Nk077FW_mAs/S5zEfdWBw2I/AAAAAAAABKQ/oSLWh_XAIzQ/Pravnyk.png

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5131 день тому   #  

На Львівщині пияки-«рекордсмени» потрапляють до реанімації по 10 разів на місяць: їх порятунок коштує 300 грн на день

За повідомленням чергової медсестри Яворівської лікарні (Львівська область) в реанімацію доставлено 28-річного К., мешканця міста Яворова, з діагнозом – алкогольне сп’яніння. Про це повідомив сьогодні, 7 квітня, власкор ЗІКу з посиланням на дані Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області.

У коментарі власкорові ЗІКу головний лікар Новояворівської районної лікарні Григорій Мороз розповів, що не має й тижня, аби в реанімації не приводили до тями людину у стані алкогольного сп’яніння. А таке лікування обходиться медичному закладові в середньому за день десь до 300 грн.

Григорій Мороз каже, що серед пацієнтів-пияків є й так звані «рекордсмени», які потрапляють в реанімацію впродовж місяця по 5-10 разів.
оригінал http://zik.com.ua/ua/news/2010/04/07/223813

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5131 день тому   #  

Співробітники ДАІ розстрілюватимуть п'яних водіїв
http://vidgolos.com/19817-spivrobitniki-dai-rozstrilyuvatimut-pyanix-vodiyiv.html
Кримінал | автор: Відголос.com | ЛIГАБiзнесIнформ ТСН |

Співробітники ДАІ розстрілюватимуть п'яних водіївДержавна автомобільна інспекція МВС України на тлі випадків, що почастішали останнім часом, коли учасники дорожнього руху, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, погрожують життю співробітників міліції, попереджає, що для припинення протиправних дій працівники ДАІ застосовуватимуть всі надані законом засоби, у тому числі вогнепальну зброю.Як повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, у відомстві наголосили, що останнім часом працівникам Державтоінспекції доводилося неодноразово застосовувати табельну зброю для припинення грубих правопорушень, затримання зловмисників, а також захисту свого життя і здоров'я."У подібних випадках правопорушники, котрі, як правило, перебувають у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, поводяться надзвичайно зухвало і не лише погрожують працівникам міліції, а й відкрито зазіхають на їхнє життя", - сказано у повідомленні.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5131 день тому   #  

(продовження)
Нагадаємо, що наприкінці березня під час нічного патрулювання на вимогу працівника Державтоінспекції зупинитися водій автомобіля Toyota Land Cruiser. Як з'ясувалося, за кермом був 22-річний водій у нетверезому стані. Документів на автомобіль він не мав. Через деякий час на місце прибув власник Toyota - місцевий підприємець.Погрожуючи працівникам міліції неприємностями по службі, Коли ж побачив, що інспектори складають протокол, чоловік несподівано сів за кермо джипа і двічі в'їхав у патрульну машину, дуже її пошкодивши. Після цього господар джипа скерував автомобіль на одного з прапорщиків міліції. Намагаючись зупинити авто, міліціонери застосували табельну зброю. У результаті з пробитим колесом водій Toyota зник з місця пригоди. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.У ДАІ наголошують, що в подібних ситуаціях інспектори мають право стріляти на ураження. Водночас у відомстві зазначають, що всім необхідно пам'ятати, що життя людини є найбільшою цінністю. "Проте не має сенсу заради п'яної примхи ставити під загрозу життя інспектора ДАІ", - сказано у повідомленні.

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5130 днів тому   #  

столкнулся с интересным парадоксом, который имеет прямое отношение к НГО.Звенигородское отделение юстиции озвучило следующее: согласно ст. 14 закона Украины "про объединения граждан", есть 2 вида легализации: регистрация и уведомление. Так вот, продолжая тему, далее указано, что права, которые указаны в 20 статье вышеупомянутого закона, даны только ЗАРЕГИСТРИРОВАННЫМ организациям и по факту - ГО которые легализировались путём уведомления вообще никаких прав не имеют (!!!!!) Вроде бы оба варианты законны, но во втором случае такая организация бесполезна по сути... низзя интересы представлять НГО да и обращаться куда либо... парадокс, комментарии будут у кого?

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5124 дні тому   #  

сегодня районный суд отклонил исковые требования журналиста к ГО "Сокол". Хотел он немало: 30т грн и опровержении критики со стороны ГО на статью в местной газетке, которая порочила репутацию ГО. Огромное СПАСИБО за юридическую помощь Тетяні Яцків, Центру громадської адвокатури. Ваша помощь неоценима. Так держать!!!!

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5101 день тому   #  

Кожен з ГОшників або просто пересічних громадян може навести масу прикладів подібних до того, що стався у Камянець-Подільському
http://kriminal.tv/newsz/201005071404091.html

Маю кілька добрих ідей, і просив би зголоситися ініціативних та перспективних, гарних та розумних, які готові на волонтерських засадах, сприяти змінам у своїх містах...

  •   Пiдписатися на новi
Лист Паперовий   5098 днів тому   #  

Зголоситись, у принципі, можна... а що за ідеї?

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5098 днів тому   #  

примеры - это хорошо ;)) идеи - в студию, и в каком плане идеи? теоретические или практические?

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Яцків   5097 днів тому   #  

Давайте зробимо щось разом... Бо правники правниками, вони знають законодавство, проте це не означає, що вони є "правозахисниками" - з мисленням, спрямованим на те, щоб захищати права людини. Свого часу дуже поважний викладач Рабінович П.М. (який якраз впровадив в у-ті дисципліну "Права Людини") нам сказав, що "Ви не правознавці, Ви - законознавці!". На жаль, судді, прокурори, міліція, навіть із юросвітою - не мислять з позиції прав людини. А бути правозахисником - може кожен, навіть без освіти, знайти сьогодні правові джерела чи допомогу можливо. Ось сьогодні в нас приймальню завітав 70-річний дідусь, який судиться за міські тарифи, от для мене він - образ "правозахисника" - людини, яка захищає власні права, заставляє працювати органи влади та посадовців належним чином, і також тим самим створює приклади для інших.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5097 днів тому   #  

Для початку я б взявся за ментів! Я спочатку на них злився, сварився, а потім зрозумів, що вони неотримали іншої освіти, а тільки... , вони не знають, що можна інакше...

У Законі про міліцію написано, що міліціонер повинен дбати про громадян, і т.д. цитую "Стаття 5. Діяльність міліції та права громадян
Міліція поважає гідність особи і виявляє до неї гуманне ставлення, захищає права людини незалежно від її соціального походження, майнового та іншого стану, расової та національної належності, громадянства, віку, мови та освіти, ставлення до
релігії, статі, політичних та інших переконань. При звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище, звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення. У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти високу культуру і такт."

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5097 днів тому   #  

1. Зібрати "чорну" статистику у своїх містах, великих та малих.
Я нігде не можу знайти такої узагальненої статистики, яку спричинило хловживання алкоголю та бездіяльність оточуючих, у тому числі міліції. Щоб була змога опертися на незаперечні факти!
2. Зробити кілька круглих столів а потім Конференцію для напрацювання освітньої Програми. (виявити слабкі та сильні сторони)
Зібране - рекомендувати до запровадження.
3. Оскільки у "них" також є всякі постанови про громадські ради, колегії і т.д. - треба це використовувати!
Аналогічно можна діяти і з іншими (судді, прокуратура, кримінально виконавча інспекція, і т.д.)

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5096 днів тому   #  

Оскільки існують Розумні Закони та підзаконні всякі документи накази, розпорядження і т.д., - соціального спрямування.
Але на жаль, сьогодні, - вони мертві!
І їх треба оживити! Хто зможе їх оживити? Струкура? Керівництво? - та ніколи. Мені в школі казали, що: "Від перестановки доданків, сума не міняється". Номенклатуру влаштовує ходити на роботу, цілодобово слухати шансон, обговорювати хто зробив карєру, та посилати потребуючих у "обєзяннік", навіть тих, які самі прийшли у райвідділ по допомогу!

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5096 днів тому   #  

Раніше Тетяна Яцків, скинула мені посилання на один чудовий Наказ http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=z0917-09
Власне я б нанього й опирався, точніше на НЕ виконання!
А також на попередження насильства http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=2789-14 з яким також туго...

Можливо у Єгора є класний досвід співпраці? Запрошую поділитися прогресивними здобутками, якщо такі мають місце у ваших містах!

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Яцків   5096 днів тому   #  

Тоді потрібно визначити, які установи (органи внутрішніх справ, управління в справах сімей, соцслужби, інші установи), які питання будуть цікавити у цій діяльності організації (чи насильство у сім'ї чи також негативні явища зловживання алкоголем), насправді наказ існує, можливо, програми, але чогось не працює це все. В тому числі є багато соцустанов (які опікуються сімями, дітьми, надають допомогу), які кошти використовують із бюджетів, але мало результату, деякі я навіть з важкістю шукала адресу та контакти. На мою думку, тут доцільно інформацію більше витягнути на поверхню, оцінити витрати та переваги роботи таких соцустанов, і можливо, як варіант, просувати ініціативу, щоб ці послуги за кошти бюджету через відкриті та прозорі конкурси могли надавати і громадські організації, створювалась би конкуренція.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   5096 днів тому   #  

... згідний, соцустанови є, і багато прийомних сімей, і створюються нові, але... кількість цих дітей, чомусь збільшується... звідки вони беруться? Лелека приность? І планово, зходу у соц.установу! Наркомани рідко "творять" дітей... переважно це сімї з алкопроблемою, які на межі бідності.
Оскільки в Україні НЕпрацює жодна профілактична (привентивна) Програма для алкозалежних та їх родин! Те, що на сьогоднішній день є, це менше, а ніж крапля в морі.
Якщо я помиляюся - буду радий познайомитися з успішним досвідом!

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5096 днів тому   #  

потихоньку нарабатываю опыт, правда всё на чистом энтузиазме, ГОшка легализирована путем уведомления и невозможно открыть банковский счёт. Картинка постепенно вырисовывается, даже при малейших финансах можно сдвинуться с "мёртвой точки". Связывался с Сергеем Шараевским, автором фильма "Правда про алкоголь" http://www.pravdapro.org/index.php?option=com_content&view=article&id=79:2009-11-26-11-46-38&catid=45:2009-11-26-11-03-32&Itemid=125
получил "добро" на показ в школах. Прорисовываю дополнительную устную лекцию, ищу финансы на брошюры. Договорился с местной властью на выделение помещений для двух спортивных клубов. Сижу думаю, как ужесточить контроль за продажами алкоголя детям... вот и все на данный момент

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5096 днів тому   #  

все время стыкаюсь с одним и тем-же вопросом, который мне задают: Сколько я на этом зарабатываю и нафига оно мне вообще нужно.... менталитет хохлов, мать их так))) грустно улыбаюсь.......

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.