bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

В Раді - яйця, в КМДА - професор   

Під час “яєчної баталії” у ВР, 27 квітня в колонній залі КМДА відбувся короткотерміновий семінар для представників ГО м. Києва. Особливо “екзотичною стравою” на фоні подій під та у ВР, виявились поради Телешуна Сергія Олександровича. Доповідь професора була за темою: “Ефективно-публічна політика та розвиток засад громадянського суспільства”, з якої наведу три поради:
1. До тих пір, доки влада на місцевому та виконавчому рівнях не буде позбавлена монополії на інструмент розподілу бюджетних коштів, годі сподіватись на розвиток громадянського суспільства в Україні.
2. Говорити з політиками та держ. посадовцями на мові “розуму та шлунку”, а не мовою “серця та амбіцій”.
3. Залишатись шляхетними, що означає зберігати повагу до влади.

Коментарі

Сергій Цвєтков   5100 днів тому   #  

До речі, за словами того самого пана Телешуна в тій самій доповіді, надприбутки від влади в Україні становлять 300%. Та за його ж твердженням влада в Україні є прибутковіша за торгівлю наркотиками або людьми.

Виходячи з чого, колеги НДОшники, нам з вами треба мати "залізні яйця" у справі побудови громадянського суспільства в Україні:)

  •   Пiдписатися на новi
Богдан Маслич   5091 день тому   #  

може краще "золоті яйця"... як у кіні :) знаєте, що може бути цікаво: оцінити рівень "прибутковості" тої частини неприбуткового сектору України, що системно живиться грантами як міжнародних донорів, так і бюджетів всіх рівнів.

  •   Пiдписатися на новi
Володимир Купрій   5084 дні тому   #  

Невже Телешун і тут є фахівцем? Ну просто дивуєшся універсалізму професора. Краще б КМДА в цей день розкзала пров ласний досвід співпраці з ОГС

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.