bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вікно в маркетинг: добірка тематичних ресурсів
08.10.2017

Якщо ти засинаєш і прокидаєшся з думкою про маркетинг, то ця добірка точно для тебе. І навіть якщо маркетинг тобі не сниться, але ти хочеш розібратись в цьому питанні, тобі варто зайти на нижче описані сайти. Пропонуємо популярні ресурси, де можна почитати про всі аспекти маркетингу.

Почнемо з крутих англомовних порталів та ресурсів. Хоча б заради них варто вчити цю мову.

Міні-уроки з маркетингу від додатка Google Primer. Коли маєш вільну хвилинку, можеш присвятити її вивченню цікавих матеріалів з маркетингу. Зробити це допоможе мобільний додаток Google Primer. У додатку зібрані практично всі аспекти інтернет-маркетингу: контент-маркетинг, автоматизований маркетинг, робота з медіа, використання метрик, пошукова реклама, дизайн та ін. Уроки подані в інтерактивній формі

Найсвіжіші новини від The SEM Post. Миттєво бути в курсі всіх маркетингових новинок тобі допоможе англомовний ресурс The SEM Post. Цей сайт часто випереджає навіть великі маркетингові видання за швидкістю публікації новин та оглядів профільних подій.

Креативні ідеї та інструменти від Moz Blog. На Moz Blog ти знайдеш поради, дослідження, інструкції та ідеї, які допоможуть поліпшити навички SEO та інтернет-маркетингу. Сайт зручний та має крутий дизайн, в чому можна переконатися зі скріну нижче.

Всесвітньо популярний Media Post. Media Post є одним з найпопулярніших у світі ресурсів про інтернет-рекламу, цифровий маркетинг та інформаційні джерела новин. В Media Post ти знайдеш всього потроху, включаючи моніторинг найбільших маркетингових ЗМІ Америки. А там, як відомо, зароджується більшість трендів.

Український інтернет-бізнес та SMM від Watcher. Це видання про інтернет-бізнес в Україні та маркетинг у соціальних медіа. Щодня тут пишуть про найцікавіші події в українському інтернеті. Watcher дає можливість висловити думку всім учасникам ринку. Тож якщо ти вирішиш написати статтю про тонкощі просування брендів у Facebook, чи як зробити популярним українського політика через Інтернет або ж знаєш, який інструмент інтернет-реклами для малого та середнього бізнесу є найефективнішим – можеш звертатись до цього порталу.

«Академічно поданий» маркетинг від журналу «Маркетинг в Україні». Цікаві статті можеш знайти в журналі «Маркетинг в Україні», який видається з 1998 року як аналітичне наукове видання з маркетингу. У журналі друкують свої статті практики та науковці. На сторінках видання відбуваються дискусії про сучасні тенденції розвитку маркетингу, практики діляться своїм досвідом ефективного застосування маркетингових технологій.

Звісно, ці ресурси – лише вершина маркетингового айсбергу. Та все ж вони стануть у пригоді кожному, хто захоплюється цією сферою. Так що додавай ці сайти в закладки та доповнюй список власними улюбленими порталами з маркетингу.

Матеріал підготовлено для рубрики"SmartНУО" на порталі ГУРТ.

Підготувала: Анастасія Голуб

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.